La fira Puçol DeMostra presentarà la nova Ruta de la Tapa

La fira Puçol DeMostra presentarà la nova Ruta de la Tapa

La fira industrial i comercial Puçol DeMostra obrirà les seues portes el divendres 3 de juny amb la presentació de la Ruta de la Tapa, promoguda per l'Agrupació de Penyes, i amb una àmplia oferta de comerços i empreses locals. La fira, que complix enguany la seua quarta edició, aspira a consolidar la marca Puçol, el teu centre comercial.

Des del divendres 3 fins al diumenge 5 de juny, el Passeig de la Constitució i la plaça del País Valencià albergaran la IV Fira Industrial i Comercial Puçol DeMostra, una decidida aposta pel comerç local que des de 2007 organitza l'ajuntament i l'Associació de Comerciants i Empresaris de Puçol (ACEP), amb la col·laboració de la Generalitat Valenciana.

Daniel Sebastiá, tècnic municipal d'ocupació i comerç, comenta que “a més d'una àmplia oferta d'expositors del comerç local, en esta quarta edició de la fira els visitants comptaran amb tot tipus d'activitats, com per exemple exhibicions esportives a càrrec del centre de benestar Kodama i del gimnàs M3A o tallers per als més xicotets, organitzats pels centres infantils La Caseta de Colors i el Minicole”.

A més de l'oferta comercial dels expositors i de la resta d'activitats de la fira, que inclouen també monòlegs i el sorteig d'obsequis per part d'ACEP als visitants, Daniel afirma que “no ens podem oblidar de la presentació de La Ruta de la Tapa, que es realitzarà el divendres 3 i que constituïx un dels actes estrela de la fira. Esta iniciativa, promoguda per l'Agrupació de Penyes de Puçol, es posarà en marxa durant les festes de setembre i en ella participaran uns 40 bars del poble. Però en la fira tindrem ja un avanç amb una degustació gratuïta de les tapes i amb suc de taronja, també gratis, de Copuzol”.  

Si estàs interessats, com a comerciant o empresari, a formar part de la fira industrial i comercial de Puçol, pots sol·licitar la teua participació com a expositor fins al dilluns 16 de maig. L'any passat van ser 46 els expositors i per al 2011 s'espera superar els 50. Anima't i no deixes escapar esta oportunitat per a promocionar el teu negoci a Puçol DeMostra.

Com explica Ángel Sánchez, regidor de comerç, “des de l'ajuntament treballem per a revitalitzar el comerç local i tractar de recuperar la confiança dels consumidors. La Fira Puçol De Mostra representa una magnífica oportunitat per a combatre la crisi, animar els consumidors a què compren i a més que ho facen a Puçol, el seu centre comercial”.

Informa: Miguel Crespo

239-feria_demostra-3

 

11 Maig 2011
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres