Quasi 100 xiquets disfruten de la Setmana Santa amb l'Escola de Pasqua… i els seus pares, també

Quasi 100 xiquets disfruten de la Setmana Santa amb l'Escola de Pasqua… i els seus pares, també

Un any més, l'Escola de Pasqua va obrir les seues portes perquè els més xicotets de Puçol disfrutaren de les seues vacances escolars mentre els seus pares continuaven treballant o simplement descansant. 95 menuts del poble s'ho van passar bomba gràcies als tallers i jocs sobre la primavera i la pasqua organitzats per les seues monitores.

Per quart any consecutiu, la regidoria de benestar social de l'Ajuntament de Puçol va organitzar l'Escola de Pasqua, una iniciativa que pretén facilitar la conciliació de la vida familiar i laboral i a més oferir activitats ludicoeducatives als més menuts de la localitat.

Com explica Amparo Ferrer, coordinadora de l'Escola de Pasqua, “este projecte pretén ser un espai lúdic i educatiu, on els xiquets es divertixen i entretenen amb tallers i jocs adaptats a les seues edats, mentre els seus pares treballen o descansen”.

En esta edició l'Escola de Pasqua es va celebrar del 26 al 29 d'abril en el col·legi públic Jaume I i va comptar amb la participació de 95 xiquets i xiquetes del poble, 41 alumnes d'infantil i 54 d'educació primària. Els menuts van assistir a unes classes molt particulars, la majoria a l'aire lliure, repletes de jocs infantils i tradicionals, tallers, manualitats i cançons populars que van tindre com a fil conductor la pasqua i la primavera.

Per a desenvolupar totes estes activitats, l'Escola de Pasqua va comptar amb huit monitores de temps lliure de la borsa de treball municipal i també amb altres tres monitores en pràctiques, dos d'elles del Curs de monitors de temps lliure de la regidoria de joventut i una tercera de magisteri. A més, el treball de totes estes monitores va estar coordinat per una promotora sociocultural, també de la borsa d'ocupació de la localitat.

Des de 2007, l'Ajuntament de Puçol organitza l'Escola de Pasqua, una iniciativa que juntament amb les ja tradicionals Escola d'Estiu i de Nadal solucionen la papereta a molts pares que han de treballar durant les vacacions escolars  dels seus fills. A més, els més menuts s'ho passen bomba amb esta escola dirigida a ensenyar, però sobretot a divertir i entretindre.  Segur que a l'estiu més d'un dels alumnes repeteix a l'Escola d'Estiu.

Informa: Miguel Crespo

320-escola_pascua-4

fotos_noticia 

 

10 Maig 2011
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres