Quatre esportistes del Club de Pesca Puçol es classifiquen per al Campionat d'Espanya

Quatre esportistes del Club de Pesca Puçol es classifiquen per al Campionat d'Espanya

Èxit rotund del Club de Pesca Puçol en la concentració autonòmica de pesca mar costa, on els esportistes del nostre poble van aconseguir quatre de les nou places en lliça per a disputar el Campionat d'Espanya per seleccions autonòmiques. Segur que els nostres donen la talla una vegada més en el nacional. Sort i bona pesca!

Diumenge 1 de maig, es va celebrar a la platja de la Patacona d'Alboraia la concentració autonòmica de pesca mar costa, que es va disputar a dos mànegues. El Club de Pesca Puçol comptava ni més ni menys que amb set representants entre els 35 esportistes que participaven en esta prova, que havia de dirimir els nou integrants de la selecció valenciana que competiran en el Campionat d'Espanya.

Ni tan sols el mal temps i la mala platja va aconseguir arrugar al Club de Pesca Puçol, que era el que competia amb un nombre més gran d'esportistes en esta concentració autonòmica. Els nostres veïns van donar la talla i quatre dels pescadors de Puçol es van classificar entre els nou primers. Així que Óscar Gómez, Vicente Romero, Francesc Badía i Javier García representaran a la Federació Valenciana de Pesca l'últim cap de setmana de maig en el campionat d'Espanya, que se celebrarà en la localitat malaguenya de Torremolinos.

Vicente Segura, president del Club de Pesca Puçol, es mostra molt satisfet pels resultats obtinguts en la concentració autonòmica de pesca mar costa, ja que “hem sigut el club amb més esportistes en este campionat i a més els que més hem classificat per al nacional. A més, Miguel Ángel Bonaque i Vicente Galán han mantingut la categoría, i només Jesús Ruixó ha descendit, però només un escaló, a l'autonòmic. Estem molt contents per este èxit rotund i molt il·lusionats amb el pròxim nacional”.

El pròxim repte per als esportistes del Club de Pesca Puçol serà el campionat d'Espanya de Torremolinos, on competiran com a membres de la selecció autonòmica de la Comunitat Valenciana. Segur que els pescadors del nostre poble donen la talla una vegada més contra vent i marea. Sort i bona pesca!

Informa: Miguel Crespo

311-Vicente_Romero_Hernandez

 

07 Maig 2011
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres