La Dipu te beca per a treballar este estiu en l'Ajuntament de Puçol. T'animes?

La Dipu te beca per a treballar este estiu en l'Ajuntament de Puçol. T'animes?

La Diputació de València i l'Ajuntament de Puçol oferixen més de 20 beques per a universitaris i estudiants de cicles formatius. Aprofita esta oportunitat i treballa este estiu per al consistori. Completaràs la teua formació, deprendràs el funcionament intern de l'administració pública i a més guanyaràs 500 euros mensuals.

Estàs estudiant una carrera o un cicle formatiu i vols fer pràctiques este estiu en l'Ajuntament de Puçol? Doncs la Diputació de València posa en marxa de nou el seu programa La Dipu te beca perquè pugues adquirir experiència professional treballant en la teua administració pública. En total, l'Ajuntament de Puçol oferta més de 20 beques per a les àrees d'ocupació, socials, administrativa, jurídica, benestar social, festes, comunicació, urbanisme i economia del poble.

Lola Sánchez, regidora de personal, explica que “la diputació concedix una beca de tres mesos per cada mil habitants de la població, així que ens tocarien només 20. Però l'ajuntament fracciona les 60 mensualitats de les beques en pràctiques d'un, dos o tres mesos per a augmentar el nombre de becaris en funció de les necessitats del consistori. Per exemple, els set monitors becats de l'Escola d'Estiu treballen només durant el mes de juliol, que és quan està oberta l'escola”.

La dotació econòmica d'estes beques és de 500 euros mensuals, 400 a càrrec de la Diputació de València i 100 que paga el propi ajuntament, per 20 hores setmanals de pràctiques.

El termini de presentació de les sol·licituds per a ser beneficiari d'estes ajudes conclou el pròxim 20 de maig. Els selecció de becaris dependrà de la nota mitjana de l'expedient acadèmic presentat pels candidats, el curs dels estudis universitaris o del cicle formatiu que curse l'aspirant i altres mèrits com el veïnat de Puçol, l'adequació de les ensenyances aportades a la finalitat de les distintes beques convocades o una discapacitat superior al 33%.

Els estudiants que hagen disfrutat abans d'este tipus de beques en qualsevol altre Ajuntament de la Comunitat Valenciana, inclús el de Puçol, també poden presentar-se, encara que tindran menys possibilitats de ser beneficiaris d'esta ajuda.

Lola Sánchez anima els jóvens estudiants de Puçol a aprofitar esta oportunitat de treballar en l'administració pública. “Estes beques són una magnífica oportunitat per a completar la formació dels nostres jóvens, perquè ells vegen com funciona l'administració pública per dins i a més perquè puguen guanyar-se un diners a l'estiu”, indica la regidora de personal.

Si estàs interessat a optar a una d'estes beques, pots trobar tota la informació necessària per a sol·licitar-la en la web municipal de Puçol. Però dóna't pressa i no t'adormes, perquè el termini d'inscripció finalitza el pròxima 20 de maig. Anima't i treballa este estiu per a l'ajuntament!

Informa: Miguel Crespo

logo_pdf Bases 2011 per al projecte La Dipu te beca
logo_pdf Butlletí d'inscripció per a La Dipu te beca

302-lola_sanchez-1

 

05 Maig 2011
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres