Presentació de la candidatura socialista de Puçol, encapçalada per José Vicente Martí

Presentació de la candidatura socialista de Puçol, encapçalada per José Vicente Martí

El passat dia 29 d'abril va tindre lloc l'acte de presentació de la candidatura socialista a les Eleccions Municipals. Posteriorment es va oferir un sopar  a la que van assistir representants de la major part d'associacions, més de 300 veïns de Puçol i un nombrós grup d'alcaldes i candidats de la comarca.

La nit del 29 d'abril va suposar per al PSOE de Puçol una brillant posada de llarg per a presentar les persones candidates a representar els ciutadans en l'ajuntament durant els pròxims quatre anys. Més de tres-centes persones es van donar cita en un conegut restaurant de la localitat per a recolzar José Vicente Martí i a l'equip que li acompanyarà en esta legislatura.

L'acte va comptar amb el suport de la direcció del PSPV/PSOE a través de Carmen Martínez, secretària general de la Província de València i candidata a les Corts valencianes junts amb Jorge Alarte. També van estar presents els alcaldes i candidats de la comarca.

El discurs de Carmen Martínez es va centrar en la importància de continuar amb un projecte de Govern per a Puçol que li permeta “avançar en la línia traçada pels socialistes i gestionar el municipi amb transparència i honestedat”. Va destacar la important labor realitzada per José Vicente Martí i la seua gran capacitat de treball al front de l'Ajuntament.

Així mateix, va ressaltar la necessitat canvi en la política de la Generalitat Valenciana, argumentant amb xifres esgarrifoses la desorbiten-te deute que acumula, la falta d'atenció a aspectes tan bàsics com l'educació o la sanitat i les xifres de desocupació que superen a la Comunitat Valenciana a la mitjana nacional, sense oblidar que en tots estos àmbits, la Generalitat té transferides totes les competències.

Per la seua banda, José Vicente Martí va iniciar el seu discurs agraint al seu actual equip el treball realitzat fins ara i va continuar explicant les gestions que s'han dut a terme durant els vint mesos de mandat: “Sincerament, crec que hem desenvolupat un treball intens i ho hem fet amb sentit de la responsabilitat, amb dedicació… en termes escolars, diria que hem aconseguit una miqueta més que un aprovat.

L'eix central de la seua intervenció va girar entorn de la concreció dels projectes que el Programa Socialista ha plantejat per als pròxims quatre anys, un programa realista concebut davall el prisma del treball continuat, ”ja que l'acció política ha de ser sinònim de servei al ciutadà a fi a aconseguir un municipi que proporcione qualitat de vida als que l'habiten”.

D'esta manera, va explicar el compromís dels socialistes en diferents àmbits d'actuació: “la recuperació econòmica a través d'una gestió que possibilite la creació d'ocupació, el suport a l'educació com a motor del progrés, un pla urbanístic coherent i el desenvolupament d'una política social basada en la igualtat, la cohesió i la solidaritat”.

I tot això, va afegir, comptant amb la participació dels veïns de Puçol, considerant que “els nostres millors assessors són els ciutadans”.

Després de la intervenció, José Vicente Martí va presentar als components de la seua candidatura al mig d'una intensa ovació abans de continuar amb el sopar, la posterior festa i el brindis pel triomf dels socialistes en les pròximes eleccions.

Informa: PSPV/PSOE Puçol

314-candidatura-psoe-3 

04 Maig 2011
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres