Article del PSOE del mes d'abril: “El nostre objectiu: Puçol”

Article del PSOE del mes d'abril: “El nostre objectiu: Puçol”

Tal com contempla el Reglament de mitjans de comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals tenen dret a publicar en la web municipal un article d'opinió sobre cada ple que es realitze i un altre de tema lliure cada mes. Este és el text enviat pel PSOE en el mes d'abril, titulat “El nostre objectiu: Puçol”.

En el PSPV-PSOE de Puçol estem ultimant el programa electoral que presentarem per als pròxims quatre anys i en el que els eixos principals d'este projecte es basaran en:

  • Un govern transparent i participatiu.
  • Una gestió que possibilite la creació d'ocupació i la recuperació econòmica.
  • Un impuls a l'educació com a motor del progrés.
  • Una política social basada en la igualtat, la cohesió i la solidaritat.
  • Una política urbanística social i productiva.

Estes grans línies les desenrotllarem en el programa que explicarem des d'ara fins al dia 22 de maig, que se celebraran les eleccions.

D'altra banda i davant d'allò que s'ha publicat pel Partit Popular en la localitat fem constar que:

-Les polítiques d'ocupació i agricultura són competències de la Generalitat Valenciana, per tant és responsable el Partit Popular de què tinguem major percentatge de parats que en la resta de comunitats autonòmiques i una agricultura empobrida gràcies als nostres dirigents, encapçalaments pel Sr. Camps, més preocupat i ocupat a protegir als seus, que a prendre mesures per a generar ocupació i riquesa. AIXÒ SÍ, GASTOS EN FASTOS I ESDEVENIMENTS PROPAGANDÍSTICS, TOTS I MÉS.

-Les obres del  Camí la Mar, desviació del barranc, rotonda de La Barraca, Camí Llíria i Camí Mangraners, són totes elles competència de la Generalitat Valenciana, del Partit Popular, del Sr. Camps, i la seua responsabilitat executar-les; però la insolvència, la falta de liquiditat, fa que no es duguen a terme: NO TENEN DINERS PER A PAGAR-LES, PERQUÈ S'HO HAN GASTAT EN ALTRES MENESTERS.

-La revisió de l'IBI d'urbana (la contribució), ha suposat un increment d'este impost, que va ser aprovat i portat a efecte pel Partit Popular local; ara critiquen que paguem més impostos: I ES QUEDEN TAN FRESCOS.

-En contraposició, ens trobem que el gran enemic de la Comunitat Valenciana, per descomptat el Sr. Zapatero i el seu govern, han aportat 5,2 milions d'euros entre 2009 i 2010 a Puçol, que s'han utilitzat per a dissenyar i construir nous edificis (ESPAI JOVE), millorar les infraestructures i serveis, fins a un total de més de 40 actuacions, així com per a la licitació de l'estudi informatiu per a traslladar les vies del centre del poble junt amb les de l'AVE (232.000 € més d'inversió), i és que FETS SÓN RAONS.

La candidatura socialista es presenta a les eleccions municipals amb el convenciment, la convicció i la determinació de continuar treballant per a millorar la qualitat de vida dels ciutadans de Puçol.

Una opinió del Grup Municipal Socialista

286-Candidatura_psoe 

 

03 Maig 2011
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres