Article d'Acord d'esquerres del mes d'abril: “Indigna-vos!”

Article d'Acord d'esquerres del mes d'abril: “Indigna-vos!”

Tal com contempla el Reglament de mitjans de comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals tenen dret a publicar en la web municipal un article d'opinió sobre cada ple que es realitze i un altre de tema lliure cada mes. Este és el text enviat per Acord d'esquerres en el mes d'abril, titulat “Indigna-vos!”.

Indigna-vos! Hui es tracta de no sucumbir davall l'huracà destructor del consumisme voraç i de la distracció mediàtica mentres ens apliquen els retalls. Indigna-vos! Sense violència. Diguem NO. Actueu”. Amb estes paraules, José Luis Sampedro en el pròleg d'Indigna-vos! d'Hessel, ens espenta a reflexionar, a lluitar contra la indiferència, a moure'ns i sobretot a canviar la política de les xicotetes coses.

Impossible definir millor la política que es ve fent des d'INICIATIVA per Puçol, una política per a tots els ciutadans, una política social que beneficie al més necessitat, que desgraciadament i en els temps de crisi que estem vivint són molts. Una política enèrgica de lluita contra la desocupació, contra la violència de gènere (promovent la mesa de violència de gènere) en INICIATIVA fem política de les xicotetes coses, polítiques accessibles, pròximes i en les que el ciutadà puga involucrar-se i el més important se senta identificat.

En INICIATIVA estem cansats de veure com els grans partits es passen els problemes els uns als altres sense el mer intent de solució, estem vivint una acritud política insostenible, circumstància tal que acaba evidentment per perjudicar el ciutadà.

Hem fet una mala elecció deixant que l'economia i els mercats financers guien les nostres vides, vivim davall una influència política amb menor o nul·la preocupació social i un incivisme preocupant, i ja és hora de dir basta, de canviar esta situació, i des d'INICIATIVA estem disposats a lluitar i a deixar-nos la pell en l'intent.

Una opinió d'Acord d'esquerres

289-estrella-ribo

 

03 Maig 2011
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres