Article del Partit Popular del mes d'abril: “La nostra prioritat serà generar ocupació”

Article del Partit Popular del mes d'abril: “La nostra prioritat serà generar ocupació”

Tal com contempla el Reglament de mitjans de comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals tenen dret a publicar en la web municipal un article d'opinió sobre cada ple que es realitze i un altre de tema lliure cada mes. Este és el text enviat pel Partit Popular en el mes d'abril, titulat “La nostra prioritat serà generar ocupació”.

Al voltant de dos-centes persones es van donar cita el passat dia 12 d'abril en la presentació oficial de la candidatura del Partit Popular de Puçol, realitzada en l'Espai Social La Barraca.

En un acte a què van assistir el secretari general del partit en la província de València, Vicente Betoret, els diputats Miguel Bailach i Carlota Navarro, així com membres de l'executiva comarcal, es va donar a conéixer les persones que integren la candidatura popular, encapçalada per Merche Sanchis.

Vicente Betoret, en la seua al·locució, va instar als populars de Puçol “a pensar i obrar en positiu”, ja que per a negatius “ja estan els altres”. Va animar a la candidata Merche Sanchis a treballar per i per a Puçol quan siga alcaldessa, “ja que eixe és l'esperit del partit, bolcar-se en el benestar dels nostres veïns”.

A continuació va prendre la paraula Paz Carceller, presidenta del Partit Popular de Puçol, qui va tindre paraules d'agraïment per la labor duta a terme per alguns regidors “que ara no repetixen per diferents motius”. Va fer un especial reconeixement a Mariano Sanchis, el que fóra alcalde de Puçol, per la seua innegable dedicació al partit i per la confiança en ella depositada. Així mateix va elogiar la candidata Merche Sanchis, a qui considera “una persona molt capacitada, responsable, treballadora, amiga i que s'ha llaurat la vida a base de dedicació i esforç”.

Finalment, en un discurs seré, carregat de senzillesa però amb gran contingut, va ser Merche Sanchis qui va tindre paraules d'agraïment cap a la presidenta, va recordar als que no continuen que “gràcies a ells el camí ja està traçat”, als que repetixen els va demanar que posen la seua experiència a disposició dels seus companys i del poble i als que seran nous regidors “que sàpien estar a l'altura i sempre predisposats a treballar per Puçol”.

Va donar un repàs al que seran les línies del programa de govern, fent insistència una vegada i una altra en què “la prioritat del Partit Popular serà la generació d'ocupació”. I va aprofitar la presència dels diputats per a demanar-los inversions per a Puçol, concretament per a dos col·lectius amb qui el poble està en deute, el Centre Musical Santa Cecília i els jubilats.

La llista completa del Partit Popular a Puçol la formen:
1-Merche Sanchis
2-Paz Carceller
3-Chimo Galcerá
4-Salva Àvila
5-Rosa Portalés
6-Eloísa Rosa
7-José María Esteve
8-Salva Almenara
9-Charo Juan
10-Julio Lucia
11-Mar Miravet
12-Carlos Novella
13-Eva Bayarri
14-José Manuel Muñoz
15-Alejandro Vázquez
16-Merche Claramunt
17-Rafa Tormos

I els suplents:
1-Juan Jose Martí
2-Jose Portalés
3-Merche Puchol

Una opinió del Partit Popular de Puçol   

285-candidatura_pp

 

03 Maig 2011
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres