Article de Pavalur del mes d'abril: “Un accés digne per a la platja”

Article de Pavalur del mes d'abril: “Un accés digne per a la platja”

Tal com contempla el Reglament de mitjans de comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals tenen dret a publicar en la web municipal un article d'opinió sobre cada ple que es realitze i un altre de tema lliure cada mes. Este és el text enviat per Pavalur en el mes d'abril, titulat “Un accés digne per a la platja”.

Després de diversos anys demanant un accés digne per a la platja, tot són excuses, i dóna igual amb qui parles, ja que per a tots els polítics locals, només és important el nucli urbà, i la prova és que en els dos plans d'inversió del govern central, s'assignava una quantitat per ciutadà empadronat, i segons el cens, s'havien d'haver dedicat uns quants milers d'euros en la platja.

No s'ha fet res, a pesar que moltes vegades s'ha demanat il·luminar almenys l'eixida, ja que en l'encreuament del camí Assagador amb el camí Nou, on hi ha un corral de bestiar, s'han produït diverses caigudes de vehicles a les séquies.

No ho fan perquè segons manifesten, no hi ha diners, i els milers d'euros que corresponen a la platja pel nombre de persones censades, algú considera que han de gastar-se per a millorar altres ciutadans.

Pareix que ningú recorda que quan plou amb força, estes séquies s'han arribat a sobreeixir i inundar la carretera, amb la qual cosa eixir de la platja, és una ruta d'alt risc.

Considerem que a l'hora de pagar impostos tots el veïns som iguals per a complir amb les nostres obligacions.

Però no se'ns atén en les nostres necessitats almenys pel que fa a la seguretat de les persones, al marge que fa anys, durant l'estiu es dedicava una xicoteta part del pressupost per a organitzar alguna activitat festiva, perquè nostra platja tinguera algun atractiu lúdic per a l'arribada del turisme, i tot açò s'ha anat retallant any després d'un altre, i només es té en compte la platja quan cal fer-se la foto, per interessos partidistes.

Pròximament hi ha eleccions locals, ningú dubte que en els projectes de tots els partits faran menció dels accessos a la platja, com ho fan sempre, però ningú es compromet a donar dates d'execució, i continuarem circulant amb uns camins amb risc per a la nostra integritat física.

I com sol ocórrer, cal esperar que ocórrega alguna desgràcia personal, per a posar en marxa plans d'urgència.

Una opinió de Pavalur

281-paseo_maritimo

 

03 Maig 2011
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres