Després de la salvació, el futbol sala aposta per fer història en la copa

Després de la salvació, el futbol sala aposta per fer història en la copa

Ha sigut una tremenda satisfacció assaborir la salvació en la ultima jornada..., quasi en l'ultime minut i realment em sent orgull que ho hàgeu aconseguit. Quant bo fa açò al Futbol Sala Puçol i als seus jugadors per al futur.

Ara ve la copa, l'any passat no la vam jugar, l'anterior va ser un desastre, no sols per perdre contra equips d'inferior qualitat, sinó per la poca competitivitat i interés mostrat.

Som una plantilla curta (10 i mig, ja que Toni no sabem com està), açò implica que si no venim a entrenar tots no podem treballar... si cal entrenar només un dia, però tots, ho parlem i avant: però no fallem per favor... si no és com tirar els diners i el temps.

Així que espere que puguem entrenar tots junts estes tres setmanes, que espere que siguen més, perquè serà senyal que Ens haurem classificat.

El sorteig ja està fet, i hem tingut sort, almenys quant als desplaçaments, ens ha tocat: 

Requena, dia 7 de maig a casa, si l'anem a posar més tard cal dir-ho el dimarts.

Siete Aguas, juguem fora, però juguen a Mislata, dia 14 de maig a les 20 hores.

Sagunt, a casa, si canviem l'hora caldrà dir-ho.

Objectiu de la copa: disfrutar, competir, fer bon futbol sala, i sobretot DEFENSA. L'altre, si ve, benvingut siga... no vull ni pensar en les llàgrimes de Toni en una final, a Ruben sense camiseta en les fotos de federació, a Carlos besant el sòl del pavelló, a Zuri i el Mosqui amb la camisa de força, a Aaron dient que no pot mes amb la pubalgia, Ximo, Alberto, i Angel pensant en la festa que es van a pegar a Benidorm, Ismael movent el cap i les mans però sobretot abraçat al polp, Alfredo pensant en eixe doble penal pegat al pal, Josema despentinat i arreglant la botzina del pavelló... però això serà una altra història.

Informa: Pablo Falcó

 301-futbol_sala-4

02 Maig 2011
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres