Trau-li punta a les teues idees amb el nou curs per a emprenedors de Puçol

Trau-li punta a les teues idees amb el nou curs per a emprenedors de Puçol

Després de l'èxit de la primera edició del curs Trau-li punta a les teues idees, esta iniciativa per a fomentar la figura de l'emprenedor i la posada en marxa de nous negocis torna a Puçol. Si tens un projecte empresarial i no saps com posar-lo en marxa, este curs és la solució. Apunta't i trau-li punta a les teues idees.

El 4 d'abril arranca la segona edició del curs per a emprenedors Trau-li punta a les teues idees, una iniciativa de l'Ajuntament de Puçol que compta amb la col·laboració del ministeri de Treball i Immigració i del Fons Europeu per a la Integració. Este curs permetrà a una desena d'alumnes adquirir una sèrie de coneixements sobre la figura de l'emprenedor, l'elaboració d'un pla d'empresa, legislació i els tràmits necessaris per a la constitució d'una empresa.

El curs consta d'una duració de 100 hores (60 lectives i 40 tutoritzades) i finalitzarà el 25 de maig. Per a participar només necessites tindre una idea per a posar en marxa un projecte empresarial i voler traure-li punta. La inscripció la pots realitzar tant en l'oficina Amics de l'Ajuntament de Puçol, situada en el carrer Camí La Mar número 1, com en l'Agència de Desenvolupament Local de l'Espai Social Martínez Coll.

Mariam Cortelles, agent de desenvolupament local, explica que “en este curs pot participar qualsevol ciutadà que tinga una idea empresarial i ganes de desenvolupar-la. No obstant, es prioritzarà a la gent que estiga aturada i als immigrants. El dijous 31 de març, en l'oficina Amics celebrarem la presentació oficial del curs a les 11:00 hores”.

L'any passat, van participar una desena d'alumnes en la primera edició de Trau-li punta a les teues idees. Tots ells van presentar al final del curs un pla d'empresa per als seus futurs projectes empresarials. El millor d'estos projectes, redactat per Antonia Peláez i Lola Soriano, va comptar amb una ajuda econòmica per a la seua posada en funcionament. Gràcies a este curs, la idea d'Antonia i Lola ja és una realitat amb nom i cognoms: Assistim, servici global de suport a domicili per a la tercera edat.

Enguany pots ser tu qui pose nom i cognoms al seu projecte empresarial. Trau-li punta les teues idees premiarà als dos millors projectes amb una ajuda econòmica de 600 i 400 euros. A més, cada alumne rebrà una beca d'assistència per al transport de 100 euros. Així que no deixes escapar esta oportunitat de negoci i apunta't a este curs. Trau-li punta a les teues idees!

Informa: Miguel Crespo

173-folleto_curso

 

29 Març 2011
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres