El Gran Fons Vila de Puçol celebra la seua edició 12+1 el pròxim dissabte 2 d'abril

El Gran Fons Vila de Puçol celebra la seua edició 12+1 el pròxim dissabte 2 d'abril

El dissabte 2 d'abril tots els atletes i aficionats a l'atletisme de Puçol i València tenen un cita ineludible: El Gran Fons Vila de Puçol, una carrera popular de 15 quilòmetres pel nucli urbà, l'horta i la platja de la nostra localitat. L'any passat van participar més de 1.200 persones. Corre i apunta't! Què no t'ho conten!

Dissabte que ve 2 d'abril, la nostra localitat albergarà a partir de les 17:30 hores una nova edició del Gran Fons Vila de Puçol, una cita marcada en roig en el calendari de tots els amants de l'atletisme del nostre poble i de València. Esta carrera popular, que en la seua edició de 2010 va superar els 1.200 participants, repetirà enguany el mateix recorregut de 15 quilòmetres d'edicions anteriors.

Manuel Martínez Piñol, regidor d'esports de Puçol, explica que “tots els anys els corredors es mostren molt contents amb el recorregut del Gran Fons, que discorre tant pel nucli urbà com per l'horta i la platja de Puçol. Des de l'ajuntament volem fer una crida a tots els participants perquè no tiren les botelles d'aigua de l'avituallament al sòl i a les séquies de l'horta. Per a evitar-ho, posarem una sèrie de contenidors després dels dos punts d'avituallament, on els corredors podran tirar les botelles”.

El termini d'inscripció per al Gran Fons Vila de Puçol finalitza el dimecres 30 de març (o quan s'haja abastat el límit de 1.200 inscrits en la carrera). Per a apuntar-se només cal entrar en la web www.cronok30.com i seguir uns senzills passos. Un d'ells és el pagament dels 8 euros de la inscripció. L'entrega de dorsals, xips i la bossa del corredor (que inclou samarreta, gorra, calcetins tècnics, aigua i fruita) tindrà lloc el mateix dia de la prova en l'Avinguda Font de Mora, entre les 15:15 i les 17:15 hores.

Esta carrera popular, organitzada per l'ajuntament i el Club d'Atletisme Puçol, constarà de huit categories, totes amb premi: juvenil júnior, promeses sènior, veterans A, B, C i D, locals (al primer de cada categoria) i minusvàlids. Els tres primers classificats de cada  categoria, a més de la satisfacció personal de pujar-se al pòdium, rebran un trofeu.

El dimarts 29 de març, a partir de les 20:00 hores en l'Espai Social La Barraca, el consistori i el Club d'Atletisme realitzaran la presentació oficial de la prova.

Piñol indica que “des de l'organització esperem que com sempre la carrera tinga una gran participació i a més siga atractiva per a tots els participants i els veïns de Puçol”. Corre i apunta't! Que no t'ho conten!

Informa: Miguel Crespo

logo_pdf Fullet amb les bases del XIII Gran Fons
28 Març 2011
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres