Vicente Pamblanco, millor corredor de la Comunitat Valenciana en el Campionat d'Espanya de Duatló

Vicente Pamblanco, millor corredor de la Comunitat Valenciana en el Campionat d'Espanya de Duatló

Vicente Pamblanco va disputar diumenge passat 20 de març, en Àguiles (Múrcia), el Campionat d'Espanya de Duatlón per autonomies, representant a la Comunitat Valenciana junt amb altres set esportistes de distints clubs valencians. Va quedar en el lloc 34é de la general i va ser el primer valencià a creuar la línia de meta.

L'expedició de la Comunitat Valenciana va eixir el dissabte 19 amb direcció a Àguiles, per a disputar el diumenge 20 en la localitat murciana el campionat. Els membres de la selecció es van concentrar en l'hotel Don Miguel, on van passar el dissabte reconeixent el circuit i descansant per a la carrera del diumenge. 

Cada selecció es col·locava en un caixó d'eixida organitzat segons la classificació de l'any anterior. El jutge va donar l'eixida a les 12:00 i esta va ser rapidíssima. Prova d'això és que en el primer quilòmetre Vicente va passar amb un temps de 2'59” i tenia davant 50 duatletes.

Després dels primers 5.000 metres (on Vicente va marcar el 40é millor parcial, amb un temps de 16:00 minuts.) la gent va fer la transició ràpidament per a fer el sector de la bici, on se van anar absorbint els diferents grups per a formar un gran grup que només tenia per davant a 5 escapats.

I així es va arribar a l'última transició, on al coincidir 60 duatletes en el corredor de compensació es va formar un xicotet embut, la qual cosa va provocar una transició més lenta per a molts.

Vicente va aconseguir una transició molt ràpida i es va encaminar cap a l'últim sector de carrera a peu (2.500 metres).

Les primeres sensacions no van ser molt bones, però a poc a poc se va anar trobant millor i va anar avançant posicions, fins a acabar en la posició 34a de la general, sent el primer duatleta de la Comunitat Valenciana i millorant així el seu lloc aconseguit en l'anterior campionat d'autonomies.

Després d'este nou èxit en un inici de temporada realment espectacular, Vicente Pamblanco va manifestar estar “molt content amb el resultat i amb les sensacions en la carrera de cara a les pròximes competicions”.

La pròxima el dissabte 26 de març en Alcobendas, on el Tripuçol participa en el Campionat d'Espanya de duatló per contrarrellotge: “el nostre club espera aconseguir més punts per a poder pujar en el rànquing nacional i millorar així la 28a posició que Tripuçol ocupa en l'actualitat”, finalitza Vicente.

Informa: Tripuçol

220-equipo_comunitat

 

28 Març 2011
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres