El 27 de març, torna la pilota valenciana a Puçol

El 27 de març, torna la pilota valenciana a Puçol

Com no podia ser d' altra manera, el compromís de l'Andana amb la pilota no s'atura i amb la tornada de la primavera arriba també a les activitats programades per l’associació, la 2a edició del Trofeu de galotxa l'Andana, on ja han confirmat la seva participació equips de la nostra comarca com Meliana, Foios i Massalfassar, campions aquests últims de la 1a edició del trofeu.

A més, aquest any s’introdueixen com a novetat a les activitats esportives de l’Andana, les partides dels alumnes de l' Escola de Pilota Valenciana de Puçol, la qual és gestionada per l' associació i poc a poc va donant els seus fruits pel que fa al nivell dels xiquets que la formen. Aquesta vegada, els alumnes de l’escola municipal participaran en una partida de raspall on s’enfrontaran amistosament contra les escoles municipals de Tavernes Blanques.

Així que ja ho sabeu, el diumenge 27 de març, apropeu-vos al carrer artificial de pilota valenciana, situat al poliesportiu municipal de Puçol i podreu gaudir de dues partides de pilota valenciana on jugaran, en primer lloc, a les 11 h., les escoles municipals de Puçol i Tavernes Blanques una partida de raspall i en acabar, a les 12:30 h., els equips de Massalfassar i de Foios s’enfrontaran a la que serà la primera partida de la 2a edició del Trofeu de galotxa l’Andana.

No vos ho perdeu, apropeu-vos i feu pilota, perquè açò, va de bò!!

Les partides es jugaran al carrer artificial del poliesportiu municipal de Puçol ja que d'ara endavant l'Ajuntament solament permetrà jugar partides de pilota valenciana al carrer Castelló en 3 dates assenyalades: amb motiu de les festes patronals i locals de Sant Joan (24 de juny) i de la Mare de Déu al Peu de la Creu (8 de setembre). I en segon lloc, amb motiu de la diada nacional del País Valencià, el 9 d'octubre.

Informa: l’Andana

217-cartel_pilota-1

26 Març 2011
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres