Tres gimnastes de Puçol estaran en el campionat d'Espanya de gimnàstica rítmica

Tres gimnastes de Puçol estaran en el campionat d'Espanya de gimnàstica rítmica

Tania Cebrián, María Tomás i Andrea Bueno aconseguixen la seua classificació per a disputar el campionat nacional de gimnàstica rítmica, que es celebrarà el pròxim mes d'abril a Valladolid. El seu repte ara és pujar-se al pòdium i aconseguir una medalla en el nacional. Serà difícil, però segur que les nostres gimnastes ho donaran tot per a aconseguir-ho.

El passat 12 de març es va celebrar en la Pobla de Vallbona (València) el campionat autonòmic de gimnàstica rítmica, classificatori per al campionat nacional. Allí es van presentar tres gimnastes del Club de Gimnàstica Rítmica de Puçol: María Tomás i Andrea Bueno, en categoria cadet modalitat cinta, i Tania Cebrià, en categoria aleví modalitat pilota. Després d'una dura jornada de competició amb les millors gimnastes de la Comunitat Valenciana, les tres van aconseguir la seua classificació per al campionat nacional, que es celebrarà a Valladolid del 15 al 17 d'abril.

Mapi Sangil, entrenadora del Club de Gimnàstica Rítmica de Puçol, es mostra satisfeta pel resultat obtingut per les gimnastes de Puçol i afirma que “ara li toca fer l'esforç al club per a fer front a tot el cost econòmic que suposa la fase nacional: viatge, hotel, entrenaments... Esperem comptar amb el suport de l'ajuntament”.

A més del campionat autonòmic de gimnàstica rítmica, altres tres gimnastes de Puçol es van desplaçar fins a Alacant el dissabte 12 de març per a participar en les Jornades Tècniques amb Silviya Miteva, la primera gimnasta búlgara a aconseguir una medalla en uns campionats del món. En estes jornades, celebrades en el centre de tecnificació de la capital alacantina, van participar Carmen Chordá, Ana Gayán i Sofía Zanón, totes elles gimnastes de nivell absolut.

Mapi comenta que “este entrenament amb Silviya Miteva, a més de servir per a deprendre nous exercicis amb tots els aparells, tenia per objecte preparar la gala benèfica de diumenge 13 de març, organitzada per l'Escola de Competició d'Alacant de gimnàstica rítmica a benefici dels xiquets sahrauís. En esta gala van participar dos de les nostres gimnastes, Carmen i Sofía, que van delectar el públic amb un exercici de mans lliures”.

Esperem que el pròxim mes d'abril, María Tomás, Andrea Bueno i Tania Cebrián també delecten el jurat en el campionat d'Espanya i tornen a Puçol amb una nova medalla per a la gimnàstica rítmica del nostre poble. Serà difícil, però segur que les nostres gimnastes ho donaran tot per a aconseguir-ho. Sort!

Informa: Miguel Crespo

176-carmen-sofia

 

26 Març 2011
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres