AE-Agró organitza una biciexcursió pels camins de l'aigua de Puçol el diumenge 27 de març

AE-Agró organitza una biciexcursió pels camins de l'aigua de Puçol el diumenge 27 de març

El pròxim diumenge 27 de març, el col·lectiu comarcal d'Acció Ecologista-Agró Horta Nord commemora el Dia Mundial de l'Aigua amb una ruta ciclista per l'horta i la marjal de Puçol, els camins de l'aigua del nostre poble. La cita és a les 10:30 hores en la Plaça del País Valencià. Participa i disfruta de la teua natura més pròxima.

El 22 de març de cada any es commemora el Dia Mundial de l'Aigua en tot el planeta, per això des d'Acció Ecologista-Agró Horta Nord s'ha organitzat una excursió ciclista pels camins de l'aigua de Puçol. Lucas Marín, portaveu ecologista, explica que “l'itinerari és molt suau i tranquil, pensat per a disfrutar en família d'un matí per la nostra natura més pròxima. Primer recorrerem la Ruta de l'Aigua de Puçol, inclosa per l'ajuntament en la seua guia turística i senyalitzada recentment pel consistori. Després visitarem la marjal dels Moros i tornarem al poble per la ruta dels darrers passos del Túria, que circula pel costat de la séquia de Moncada”.

Per a participar en esta activitat només cal tindre ganes de passar un matí agradable passejant amb bici per l'horta de Puçol i la marjal dels Moros, que amb l'arribada de la primavera rep la visita de nombroses aus migratòries, entre elles inclús grups de flamencs en el seu viatge cap al nord d'Europa. Un altre requisit és canviar l'hora: recorda dissabte es retarda una hora el rellotge.

Així que si vols disfrutar dels camins de l'aigua de Puçol no t'equivoques d'hora i estigues a les 10:30 del matí en la Plaça del País Valencià. Este diumenge agarra la teua bicicleta i trau-li la llengua a l'hivern. Celebra l'arribada de la primavera amb AE-Agró.

Informa: Miguel Crespo

25 Març 2011
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres