Molí de Vent s'acomiada d'unes falles perfectes

Molí de Vent s'acomiada d'unes falles perfectes

Les falles de 2011 seran recordades durant molt de temps pels fallers de Molí de Vent, que van arrasar en l'entrega de premis: millor monument gran, millor monument infantil, premi enginy i gràcia al seu monument principal, millor carrossa i millor presentació. Un any perfecte que per desgràcia ja és passat.

Daniel Torres, president de Molí de Vent, no té dubtes a l'hora de qualificar les falles de 2011: “este ha sigut un any perfecte. Hem tingut molt bona participació per part de tots els membres de la comissió i a més hem guanyat els dos primers premis tant per al monument gran com per a l'infantil. Millor impossible”. 

Per al president de Molí de Vent el moment més emocionant de les falles 2011 va ser l'entrega de premis de la Junta Local Fallera de Puçol, on la seua falla es va alçar ni més ni menys que amb cinc premis. Com ell mateix explica, “no és normal emportar-se tants premis i menys encara si tenim en compte el magnífic nivell que tenien enguany les falles de Puçol. Per això, vull felicitar a la resta de comissions i donar-los l'enhorabona pels monuments que han plantat”.

Daniel Torres ens confessa que el secret de l'èxit de la falla Molí de Vent radica en la unitat de tots els seus fallers i en la seua capacitat de treball i esforç. Una fórmula que els va portar a guanyar-ho pràcticament tot, inclús els jocs de casal i els campionats esportius de les falles.

L'única cosa roín és que amb la cremà del dia 19 esta edició de les falles ja s'ha acabat. Ara toca treballar amb humilitat per a plantar la nostra falla a l'any que ve. Si tornem a guanyar, doncs millor. Que no, doncs festa, que els fallers també ens la mereixem després de tot un any de treball”, conclou el president de Molí de Vent.

Informa: Miguel Crespo

197-crema_moli-5

fotos_noticia

 

23 Març 2011
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres