Hostalets es queda sense premi però rep el recolzament de les falles de Puçol

Hostalets es queda sense premi però rep el recolzament de les falles de Puçol

Per segon any consecutiu, la falla Hostalets es queda sense el primer premi per al seu monument faller, un fet que no havia ocorregut mai en la història de les falles de Puçol. No obstant, Hostalets va rebre un altre premi: el suport de les falles de la localitat després de la polèmica viscuda amb Palau-La Torre durant l'entrega de premis.

Hostalets, la falla degana de Puçol aspirava a recuperar el tron faller de la localitat que li va arrabassar en 2010 Palau-La Torre. No obstant, per primera vegada en la història, el primer premi del monument gran es va escapar per segon any consecutiu i va anar a parar a les vitrines de Molí de Vent.

Toni Lucas, president d'Hostalets, afirma que “estem un poc decepcionats per no guanyar. A la gent li ha agradat molt el nostre tros de monument, però el que compta és el que diu el jurat. Això és el que va a missa. Així que a l'any que ve el que hem de fer és continuar lluitant per a guanyar una altra vegada”.

El president d'Hostalets destaca que, en línies generals, el nivell de les falles 2011 va ser millor que en 2010, tant els monuments com els actes, per exemple la cavalcada del ninot.

No obstant, Toni lamenta que “durant l'entrega de premis la Falla-Palau La Torre ens va insultar”, encara que, com ell mateix explica, això també ha servit perquè la resta de comissions ens mostraren el seu suport. El que va demostrar que a Puçol hi ha unitat entre les falles, li a pesar de qui li pese”.

Informa: Miguel Crespo

198-crema_hostalets-2

fotos_noticia

 

23 Març 2011
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres