La gran família de L'Antiga Muralla viu unes falles “immillorables i increïbles”

La gran família de L'Antiga Muralla viu unes falles “immillorables i increïbles”

La falla L'Antiga Muralla va plantar enguany els seus monuments fallers després d'estrenar-se en 2010. No obstant, encara que la comissió siga pràcticament nova, els seus fallers tenen ja una llarga experiència acumulada en altres falles. En la seua segona participació, la gran família de L'Antiga va viure una setmana fallera “immillorable i increïble”.

La falla L'Antiga Muralla, en el seu segon any de vida, va apostar per conjugar innovació i tradició. Els seus 140 fallers no es van perdre ni la plantà, ni les despertaes, ni l'ofrena, ni la cremà, ni cap altre acte faller. I a més van posar en marxa la primera setmana fallera temàtica de Puçol, centrada en el món dels somnis, igual que el seu monument infantil.

Juan Miguel Bayarri, president de L'Antiga Muralla, afirma que “enguany ha sigut immillorable. Hem viscut unes falles increïbles amb molt bon ambient. L'única cosa roín és que ja s'han acabat. La nostra setmana temàtica, per a ser la primera vegada que s'organitzava, no ha estat massa activa però encara així ha tingut una bona arrancada. A més, també li hem tirat una mà als companys de Camí La Mar, una falla nova que ha tingut algun problema amb la plantà i el local. Hem intentat que se senten a gust i compartir amb ells la nostra experiència com a fallers”.

En 2012, l'objectiu de L'Antiga Muralla serà mantindre el seu nivell i sobretot el seu esperit faller. Juan Miguel afirma que “enguany ha nascut l'esperit de L'Antiga, una manera de vore i entendre el món de les falles com una gran família, que és el que som en la nostra comissió”.

Informa: Miguel Crespo

199-crema_antiga-1

 

23 Març 2011
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres