Palau-La Torre crema la seua falla i també els problemes

Palau-La Torre crema la seua falla i també els problemes

A pesar d'estar fora de concurs per una sanció de la Junta Local Fallera  de Puçol, Palau-La Torre va plantar els seus ninots com qualsevol altre any i els seus fallers van disfrutar al màxim de la festa valenciana per excel·lència. Més enllà de polèmica, la seua intenció és partir de zero: “Hem cremat les falles i esperem que també els problemes”.

Palau-La Torre va celebrar enguany unes falles atípiques, on no va poder defendre el seu primer premi al monument principal per una sanció de la Junta Local Fallera de Puçol.

 No obstant, com explica Javier Gimeno, portaveu de la comissió, “la gent s'ho ha passat igual de bé que altres anys. Ens hem dedicat a traslladar la festa al carrer i al nostre barri, a plantar la nostra falla i a organitzar el millor que hem pogut els nostres actes”.

Respecte a la polèmica sorgida durant l'entrega de premis de la Junta Local Fallera, el portaveu de Palau La-Torre explica que “vam anar encara que no competíem per respecte a les altres falles i l'única cosa que vam fer va ser celebrar els premis. No volem més polèmiques ni problemes. El dia 19 vam cremar tots les nostres falles i esperem que eixe dia també es cremaren els problemes. Així que esperem començar de zero i participar en tots els actes que ens deixen sense molestar a ningú”.

Informa: Miguel Crespo

201-crema_palau-8

fotos_noticia

 

22 Març 2011
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres