Picaio dóna canya i es porta el premi al millor ninot indultat infantil i a la millor comparsa

Picaio dóna canya i es porta el premi al millor ninot indultat infantil i a la millor comparsa

Picaio és una falla xicoteta, però que mai no es rendix. L'esforç i el treball dels seus 70 fallers es va vore recompensat enguany amb dos premis que els saben a glòria: millor ninot indultat infantil i millor comparsa de la cavalcada del ninot. Després de cremar el seu monument faller, Picaio ja pensa en 2012: “el nostre objectiu serà mantindre el nivell”.

Alberto Albalate, president de Picaio, valora molt positivament l'edició 2011 de les falles, en la que a més de disfrutar de les festes la seua comissió va aconseguir dos dels premis més importants. “Som una falla xicoteta, que no podem competir amb les grans, però encara així els hem donat canya i ens hem portat el premi al millor ninot indultat i a la millor comparsa de la cavalcada del ninot”, explica el president.

Els 70 fallers d'esta comissió, que com explica Alberto “fem tot el que podem”, no van parar durant tot l'any de celebrar activitats i festejos. Des del Pare Noel de la falla fins a concentracions d'Harley Davidson i per descomptat també actes fallers.

Esta setmana fallera hem fet un dia més de parc infantil, dos xocolatades, discomòbils... Encara que els actes que més ens agraden són, com no, la plantà i l'ofrena, que per a nosaltres és un dia sagrat”, comenta el president de Picaio.

De cara al 2012, Alberto explica que “el nostre objectiu serà mantindre el nivell i mantindre també el nombre de fallers per a poder continuar treballant i fent tot el que podem per a tirar endavant la nostra falla”.

Informa: Miguel Crespo

200-crema_picaio-6

fotos_noticia

 

22 Març 2011
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres