Els ninots de La Milotxa recreen la caseta de xocolate de Hansel i Gretel

Els ninots de La Milotxa recreen la caseta de xocolate de Hansel i Gretel

Un curs més, els xiquets i xiquetes de La Milotxa ens van sorprendre amb la seua original falla escolar. Enguany els xicotets, amb l'ajuda dels seus professors i dels germans Grimm, van plantar una caseta de xocolate fallera repleta de llepolies, en la que no van faltar tampoc ni els ninots de Hansel i Gretel i ni el de la malvada bruixa.

El dimecres 16 de març els alumnes i professors d'infantil de La Milotxa tenien previst plantar el seu monument faller, que enguany es basava en el conte dels germans Grimm La Caseta de Xocolate. No obstant, la pluja els va impedir lluir els seues ninots i inclús va posar en perill la cremà del monument faller en què portaven treballant des de principi de març.

Pedro Gómez, director de La Milotxa, explica que “este curs els xiquets de 5 anys es van encarregar de fer els ninots de Hansel i Gretel, la bruixa i el cigne; els de 4 anys la caseta de xocolate i els més xicotets, els de tres anys, la decoració, totes les xocolatines i llepolies que adornen la falla”. Afortunadament, el dijous 17 el bon temps va tornar i els xicotets van disfrutar d'una asolellada jornada fallera.

Un dia festiu en què tots els xiquets i xiquetes de La Milotxa van viure al màxim la festa fallera. Van plantar els seus ninots, van ballar, van jugar, s'ho van passar bomba amb la globotà i es van xuplar els dits amb la xocolatada de l'Associació de Mares i Pares (AMPA).

Al final no va quedar ni un gram de xocolate: el de veritat se'l van menjar els més xicotets i el la caseta dels germans Grimm el foc.

Informa: Miguel Crespo

192-falla_milotxa-5

fotos_noticia

 

21 Març 2011
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres