Xifres i lletres per a celebrar les falles en el col•legi Bisbe Hervás

Xifres i lletres per a celebrar les falles en el col•legi Bisbe Hervás

El col·legi públic Bisbe Hervás planta en 2011 la seua falla escolar després de la parada de 2010 (el centre alterna cada curs la celebració del carnestoltes i de les falles). Enguany el seu monument faller porta per lema Xifres i lletres i en la seua elaboració van participar tots els alumnes del col·legi, que van disfrutar una vegada més de les festes falleres.

Els alumnes del col·legi públic Bisbe Hervás van començar a principi de març a realitzar la seua falla  escolar. No obstant, el projecte va començar molt abans. Al setembre el centre va constituir la seua comissió fallera, formada per sis professors, que es van encarregar de coordinar tot el procés de construcció de la falla, que enguany porta per lema Xifres i lletres.

Vicenta Esteve, directora del Bisbe Hervás, explica que “enguany la falla va de lletres i números. Els més majors han fet el muntatge central, els alumnes d'infantil les lletres amb el nom del col·le i les altres classes s'han encarregat  de fer un número i una lletra per a tindre totes les de l'abecedari”.

Els alumnes, al costat de la comissió fallera, van plantar el monument el dijous 17 de març i  després de col·locar els seus ninots en el pati del col·legi van disfrutar d'una suculenta xocolatada i d'uns deliciosos panquemados. Vicenta Esteve comenta que “els nanos s'ho passen fenomenal amb la falla i el xocolate. Els fa molta il·lusió participar i fer entre tots las falla, que és el realment bonic”.

A l'any que ve, la cita serà amb el carnestoltes. Segur que els alumnes de Bisbe Hervás es divertixen i deprenen tant amb l'elaboració de les seues disfresses com enguany en la construcció dels seus ninots.

Informa: Miguel Crespo

189-falla_obispo-2

fotos_noticia

 

21 Març 2011
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres