Xavi Munera, del Tripuçol, subcampió autonòmic universitari de natació

Xavi Munera, del Tripuçol, subcampió autonòmic universitari de natació

Xavi Munera va formar part de l'equip de relleus que dimarts passat 8 de març va participar en els autonòmics de natació universitaris que es van disputar en Benimámet, on va aconseguir la medalla de plata en la prova de relleus.

Va ser una dura jornada per a l'esportista del Tripuçol, ja que, a banda del 50 relleus, també va nadar els 50 i 100 metres lliures, fent unes molt bones marques. Vicente Pamblanco també va participar en els 100 i 400 lliures, aconseguint les marques que tenia previst obtindre, marques que li van valdre de test per a preparar els entrenaments de natació de la temporada, de cara a les competicions de triatló.

Xavi està quallant un molt bon inici de temporada, amb el podium en Àguiles en el seu grup d'edat i ara aconseguint el segon lloc en l'autonòmic de natació amb l'equip de relleus, el que li fa ser molt optimista per a les pròximes competicions.

D'altra banda, diumenge passat 13 de març, la triatleta del Tripuçol Begoña Alfonso va aconseguir el tercer lloc en el seu grup d'edat, de 45 a 49 anys, en l'autonòmic de duatló disputat a Ontinyent sobre la distància olímpica (10 quilòmetres a peu, 40 quilòmetres amb bici i 5 quilòmetres a peu). Sense draftin (sense poder anar a roda), Begoña va fer una carrera molt regular, sense voler forçar més del compte, ja que este duatló li servia de preparatori per al triatló d'Elx de llarga distància que es disputarà a l'abril en la localitat alacantina.

També van participar en el duatló d'Ontinyent altres triatletes del club que van obtindre resultats notables:

Juan Antonio Cendón, més conegut com “el capità”, va ser 2n en el seu grup d'edat, 50-54, convertint-se en un altre clàssic que sempre puja al podium: si és el cas, és un altre triatleta que també va ser a Ontinyent com preparatori per a les pròximes carreres de llarga distància.

Ramon Usero va quedar el 17é en el grup de 30-34.

Toni Natural que es va haver de retirar en la primera carrera a peu per molèsties en el quàdriceps

Fran Calvo va disputar la carrera a l'esprint per ser l'autonòmic júnior. Va aconseguir la 13a posició, ja que el duatló no és la seua especialitat. Ja vindran els triatlons i el veurem pujar al podium.

Informa: Tripuçol

 191-duatlon_onteniente-1

20 Març 2011
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres