Molí de Vent arrasa en l'entrega de premis fallers

Molí de Vent arrasa en l'entrega de premis fallers

2011 serà un any inoblidable per a la falla Molí de Vent: primer premi tant en la falla gran com en la infantil, premi ingenio i gràcia per al seu monument gran, millor presentació i millor carrossa. Cinc premis que els fallers de Molí de Vent vam celebrar amb una barra lliure amb tots els luxes en la porta del seu casal faller, amb pluja o sense pluja.

L'altra cara de la moneda va ser la comissió degana de Puçol, Hostalets, que per segon any consecutiu es va quedar amb la mel en els llavis i sense el primer premi per al seu monument faller principal, que al final va ser segon. No sols això, sinó que es van tornar per al casal amb només un premi, el d'enginy i gràcia per a la seua falla infantil, que no obstant només va poder ser tercera.

Per la seua banda, l'Antiga Muralla va aconseguir un meritori tercer premi per a la seua falla principal i el segon per a la infantil en el seu segon any de vida. A més va obtindre també dos guardons de pes: el millor ninot indultat de la falla gran i el premi al millor llibret.

La falla Picaio va retrocedir un lloc respecte al 2010 i va obtindre el quart premi al monument gran. La seua falla infantil també va ser la quarta de les cinc en concurs. No obstant, esta comissió podrà presumir del seu ninot indultat infantil i del seu comparsa de la cavalcada del ninot, categories en què Picaio va eixir guanyadora.

Per la seua banda, la comissió de Camí la Mar, que debutava en esta edició de les falles, es va haver d'acontentar amb el quint lloc per als seus dos monuments, tant l'infantil com el gran. Encara que per a esta jove comissió el més important era participar i disfrutar de la festa fallera.

La gran absent en l'entrega de premis 2011 va ser Palau-La Torre, guanyadora del primer premi a la falla gran en 2010. Enguany es va quedar fora de la carrera fallera, a causa d'una sanció disciplinària per incomplir el protocol de la Junta Local Fallera de Puçol.

La pluja, que va fer acte de presència just en el moment final de l'entrega de premis, celebrada en la Plaça Joan de Ribera, va impedir la celebració del cercavila conjunt de les falles de Puçol. No obstant, molt haurà de ploure perquè els fallers de Molí de Vent no celebren amb tots els luxes esta entrega de premis històrica per a ells. Segur que li trauen partit a la barra que enguany han instal·lat en la porta del seu casal.

A més, la web municipal ha organitzat una votació popular per a veure quina és la falla que més ha agradat als lectors. Així que si encara no has votat, fins al mes d'abril pots fer-lo: només un vot per setmana.

Informa: Miguel Crespo

184-moli-premio_mayores-2

fotos_noticia

 

 

17 Març 2011
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres