La falla Picaio li planta cara a la crisi amb una falla de pel•lícula

La falla Picaio li planta cara a la crisi amb una falla de pel•lícula

La falla Picaio continua plantant els seus monuments fallers amb la mateixa il·lusió que el primer dia, a pesar de la crisi i de no ser una comissió excessivament nombrosa. Enguany, la gran família de la falla aposta per un monument basat en el cine per a fer front a la tan temuda crisi i per una falla infantil que recrea una granja.

Les falles no són només la setmana fallera, i si no que s'ho pregunten a la comissió de la falla Picaio, que porten tot l'any organitzant activitats. Alberto Albalate, president d'esta falla de Puçol, explica que “enguany vam començar la festa en Nadal, amb el nostre propi Papa Noel que va visitar la falla el 22 de desembre i des de llavors hem fet moltes més activitats, com una concentració de motos Harley Davidson, en la que van participar més de 300 moteros de València, Castelló i Alacant”.

Unes activitats que amb la setmana fallera arriba al seu moment més emocionant: la plantà, l'ofrena, els premis, la cremà... Les falles, com el monument principal de la Picaio, són una  festa de fantasia, on els valencians es riuen de tot i de tots, inclús de la tan temuda crisi. “La nostra falla gran tracta la fantasia, la crisi i el cine, mentres que la infantil enguany és una granja plena d'animals”, comenta Alberto.

Segur que la família de la falla Picaio disfruta d'unes festes inoblidables amb el seu monument faller, que li planta cara a la crisi amb algunes de les escenes més famoses del sèptim art.

Informa: Miguel Crespo

183-falla_picaio_infantil

fotos_noticia

 

 

17 Març 2011
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres