Molí de Vent satiritza el món de la moda i la premsa del cor amb el seu monument faller

Molí de Vent satiritza el món de la moda i la premsa del cor amb el seu monument faller

 

Molí de Vent, una de les veteranes comissions falleres de Puçol, aposta enguany per la crítica a la premsa del cor i la moda en el seu monument. Per la seua banda, la falla infantil ens trasllada al món del circ i de la infància. La implicació dels seus quasi 200 fallers i dels seus 24 fallers d'honor els ha permés sortejar la crisi una vegada més.

Esperem viure a tope la festa de les falles com fem tots els anys, encara que ja vorem si el temps ens deixa”, comenta Daniel Torres, president de la falla Molí de Vent, una de les deganes comissions falleres de Puçol. “Enguany no hem notat molt la crisi, gràcies a la participació massiva dels 190 fallers de la comissió i a la col·laboració dels nostres 24 fallers d'honor, persones que sense ser de la falla ens ajuden econòmicament”, explica el president de Molí de Vent.

Gràcies a este esforç dels fallers i al suport extern, han pogut invertir 21.000 euros en els seus dos monuments fallers. La seua falla gran satiritza el món de la moda i la premsa del cor, mentre que la infantil recrea un xicotet circ. Els fallers de Molí de Vent ja ho tenen tot preparat per a “viure a tope” la setmana fallera, inclús enguany trauran la seua barra al carrer perquè tots els que vulguen puguen compartir amb ells les festes sense necessitat d'entrar en el seu casal.

Si el temps ho permet, la festa fallera està assegurada amb Molí de Vent. Una festa en què segur que celebren la consecució d'algun dels premis que atorga la Junta Local Fallera de Puçol a les millors falles.

Informa: Miguel Crespo

181-falla_moli_infantil 

fotos_noticia

 

17 Març 2011
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres