Palau-La Torre es prepara per a viure les falles com sempre a pesar d'estar fora de concurs

Palau-La Torre es prepara per a viure les falles com sempre a pesar d'estar fora de concurs

 

En 2010 van guanyar el premi al millor monument faller, però no van respectar la normativa de la Junta Local Fallera. Així que Palau-La Torre no podrà reeditar la seua victòria a l'estar fora de concurs. No obstant, els seus 130 fallers treballen igual que si foren a guanyar i es preparen per a viure la festa de les falles com qualsevol altre any.

La comissió fallera de Palau-La Torre, vigent guanyadora del primer premi a la millor falla de Puçol, no competirà enguany en els premis de la Junta Local Fallera per no respectar el protocol faller en 2010. No obstant, el seu president, Francisco Ballesters, afirma que “encara que enguany estiguem fora de concurs, nosaltres ens hem preparat igual que sempre per a celebrar les falles. Inclús com si fórem a guanyar de nou”.

No obstant, tal com comenta el seu president, enguany la crisi s'ha deixat notar. “Amb l'actual situació econòmica no es poden apujar les quotes als fallers i al final hem d'anar barallant per cada cèntim per a poder plantar la nostra falla, que enguany va dels moros. Al final, els fallers de cada comissió som els accionistes de la falla i entre tots l'hem de tirar endavant”, indica Francisco Ballesters.

Amb premis o sense premis, les falles són una festa que enganxa. I si no que es pregunten als 130 fallers de Palau-La Torre, que porten tot l'any treballant per a plantar els seus ninots a pesar d'estar fora de concurs.

Informa: Miguel Crespo

 182-falla_palau_infantil-1

 fotos_noticia

 

16 Març 2011
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres