L'Antiga Muralla organitza la primera setmana fallera temàtica de Puçol

L'Antiga Muralla organitza la primera setmana fallera temàtica de Puçol

 

Per primera vegada en la història de les falles de Puçol, una de les comissions organitza una setmana fallera temàtica per a celebrar les festes de Sant Josep. Es tracta d'una iniciativa pionera de la comissió de L'Antiga Muralla, que ens invita a tots a compartir amb ells els somnis del seu monument infantil.

Després de plantar per primera vegada les seues falles l'any passat, la jove comissió de L'Antiga Muralla realitza una innovadora aposta per a celebrar les festes josepetes 2011: la setmana fallera temàtica. Juan Miguel Bayarri, president de L'Antiga Muralla, explica que “esta és una iniciativa que es realitza en altres ciutats i pobles, però que a Puçol no s'ha fet mai. Consistix a decorar el carrer i organitzar una sèrie d'actes relacionats amb el tema d'una de les nostres falles, concretament la infantil, que tracta el món dels somnis i les fades”.

Per això, la falla L'Antiga Muralla ha decorat el seu carrer amb motius del món dels somnis, organitzarà el dimecres 16 un ball de disfresses i ha instal·lat una caixa dels somnis, on qualsevol pot depositar els seus desitjos, que cremaran al costat del monument infantil en la cerimònia de la purificació pròpia de la nit de Sant Josep. Eixa nit també es cremarà el seu monument gran, que enguany satiritza el món del turisme, dels bous i inclús de les falles.

En el seu segon any, L'Antiga Muralla continua fent realitat el seu somni faller i aportant noves i innovadores iniciatives a la festa. Amb què ens sorprendran a l'any que ve?

Informa: Miguel Crespo

 180-falla_antiga_infantil

fotos_noticia 

 

16 Març 2011
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres