Camí la Mar s'estrena amb una falla “granota” amb múltiples senyals a la platja

Camí la Mar s'estrena amb una falla “granota” amb múltiples senyals a la platja

 

La falla Camí la Mar planta els seus primers monuments fallers de la seua història. El gran celebra l'ascens del Levante a primera divisió amb una granota vestida amb l'equitació de l'equip, rodejada de ninots platgers. El monument infantil també se centra en la platja i el mar, com no podia ser d'altra manera. 

A pesar de la crisi econòmica, encara hi ha amants de les falles que no renuncia a  la festa valenciana per excel·lència i inclús s'atrevixen a constituir noves comissions falleres. Este és el cas de la falla Camí la Mar, una comissió que enguany planta per primera vegada el seu monument  faller. Jorge Francisco Redil, president de la jove comissió, afirma satisfet que “a pesar de la crisi hem aconseguit els dos monuments, tant l'infantil com el gran”. Uns monuments humils però plens d'il·lusió que per primera vegada permetran als veïns de la platja de Puçol viure la festa fallera en els seus carrers.

No obstant, per a plantar estos dos monuments, els fallers de Camí la Mar han hagut de treballar molt dur durant tot l'any. El seu president explica que “els quasi 40 fallers de la comissió ens hem hagut de sacrificar molt i inclús fer nosaltres mateixos els ninots. Lligar-los, massillar-los, pintar-los... Però tot este esforç hi ha valgut la pena. Hem arribat al final i ara ens toca disfrutar de la festa fallera”.

Esperem que no sols disfruten de les falles enguany, sinó molts més. Si continuen treballant així de dur, la platja tindrà falles durant molt de temps.

Informa: Miguel Crespo 

179-falla_cami_infantil

fotos_noticia

 

17 Març 2011
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres