Hostalets ressuscita a Labordeta per a intentar recuperar l'hegemonia fallera

Hostalets ressuscita a Labordeta per a intentar recuperar l'hegemonia fallera

 

La falla Hostalets vol recuperar en 2011 el tron faller que l'any passat va arravatar-li Palau-La Torre. Per a això, la falla pionera de Puçol ho té molt clar: Si fa falta ressuscitar a un mort per a guanyar, es fa. Per això, el seu monument rendix homenatge a l'escriptor aragonés José Antonio Labordeta i al seu programa de Un país en la mochilla.

Amb un ull posat en el cel i un altre en els ninots, els fallers d'Hostalets treballen a estall per a plantar els seus monuments fallers. “En la plantà estem i en ella seguirem tot el dia si el temps ens deixa...”, explica el seu president, Antonio Lucas, el qual confia que enguany la seua falla, la degana de les de Puçol, recupere l'hegemonia  fallera en el nostre poble. “Després que l'any passat ens donaren en els morros, enguany hem fet un gran esforç tots els fallers per a poder guanyar. Som la falla pionera de Puçol i també volem ser sempre la millor”, afirma el president d'Hostalets.

Per a recuperar l'hegemonia perduda l'any passat, Antonio Lucas i els seus companys de comissió ressusciten a l'escriptor i polític aragonés José Antonio Labordeta, mort l'any passat. Labordeta recorrerà els pobles de la Comunitat Valenciana en esta nova versió fallera d'Un país en la mochilla, on per exemple Pau Gasol encarnarà el municipi alacantí de l'Altet.

Per la seua banda, la falla infantil ens traslladarà de nou a les aules del segle passat, amb una classe on no faltarà ningú: ni el professor que intenta posar orde, ni els alumnes revoltosos, ni el clàssic ninot de l'estudiant castigat amb orelles de burro...

Hostalets ha tornat per a guanyar, ho aconseguirà?

Informa: Miguel Crespo

178-falla_hostalets_infantil 

 fotos_noticia

 

16 Març 2011
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres