Gran participació de l'Escola Municipal de Triatló de Puçol en la matinal de Catarroja

Gran participació de l'Escola Municipal de Triatló de Puçol en la matinal de Catarroja

Diumenge passat 6 de març es va realitzar una nova prova dels Jocs Escolars en la localitat de Catarroja, concretament en el seu polígon industrial. Esta prova es caracteritza per una massiva afluència de participants, sobretot en les categories inferiors.

La primera prova a iniciar la seua competició va ser la categoria de cadets masculins; un minut després eixirien les dones d'esta categoria. Els cinc representants de l'escola de Puçol es van classificar en les posicions següents: 5t Diego Naturil, 7m Ian Portales, 8u Manuel Novella, 12é Carlos Tot i el 15é Juan Cubas.

La següent competició va ser la d'infantils, on dos dels nostres representants van lluitar fins al final per la segona posició, decantant-se esta del costat d'Eric Soriano, sent Jorge Lagoa el tercer i Jaime Brizuela el nové. Més arrere arribaven Carlos Bovi, Ismael Pardo, Alejandro Rodríguez i Andrés Navarro; en esta categoria, però en dones, les nostres representants van arribar en quarta, quinta i sexta posició, sent per este orde María Rubio, Inma Novella i María Calvo; un poc mas arrere arribaven María Portalés i María Biosca.

En alevins nostre representant va ser Andreu Puchades, que a la fi seria el vencedor després d'una magnifica carrera; en dones la classificació va ser: 3a Lourdes Novella, 5a Ana Rubio, 7a Martina Piquer i 8a Mariola Rubio.

En la categoria de benjamins, Jesús Jiménez va finalitzar 2n i Álvaro Torres, després d'una mala eixida, va quedar el 6t; més arrere quedava la resta dels nostres duatletes: Nicolás Chiralt, Agustín Rubio, Héctor Sebastiá, Diego Cendón i Hugo Fabra. En la categoria benjamí, però en dones, va véncer Lidia Bótes, sent Ainoa Collado novena.

Com ve sent habitual, la categoria multiesport va tancar el matí competitiu. Els nostres representant van quedar així: Alex Soriano 3r en categoria masculina i Marta Rubio 8a en xiques.

Després de la protocol·lària entrega de trofeus va finalitzar un magnífic matí, tant en diversió per als xiquets com en el meteorològic, i una pedra més en el treball de l'Escola Municipal de Triatló. Fins a la pròxima.

Informa: Manuel J. Andreu Costa
Fotos: Felipe Brizuela

174-catarroja-2

 

14 Març 2011
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres