Més de 60 empreses mostren interés pel projecte de millora del pont del Vallet

Més de 60 empreses mostren interés pel projecte de millora del pont del Vallet

En menys d'una setmana, 63 empreses mostren interés per executar el projecte d'ampliació i millora del barranc del Vallet. Esta obra, que inclou la construcció d'una glorieta per al trànsit rodat i voreres als dos costats del pont, evitarà embossos i augmentarà la seguretat dels vianants en un punt neuràlgic del municipi.

El dissabte 5 de març es va publicar en el Butlletí Oficial de la província de València l'anunci de licitació de les obres del projecte de remodelació del pont del barranc del Vallet. I el dijous 10 de març, en menys d'una setmana, 63 empreses s'havien interessat ja per estes obres, que evitaran embossos i augmentaran la seguretat  dels vianants en la zona de l’estació Renfe, la cooperativa i el polígon industrial nord.

Lola Sánchez, regidora d'hisenda, explica que “esta obra naix d'una proposta del PSOE realitzada en 2009 i ara per fi la podrem realitzar. Es tracta  d'un projecte de primera necessitat, ja que este pont connecta punts claus del poble com l'avinguda Font de Mora, l'estació de RENFE o la cooperativa. La seua remodelació, que consistix a augmentar la seua grandària, instal·lar una glorieta que regule el trànsit i voreres als dos costats, evitarà embossos i a més augmentarà la seguretat dels vianants”.

El projecte d'ampliació i millora del pont del Vallet ascendix a més de 320.000 euros. Es troba a disposició de les empreses interessades en el perfil del contractant de la pàgina web de l'Ajuntament de Puçol, on estarà disponible fins a divendres que ve 18 de març, data en què finalitza el període de presentació de candidatures. El temps estimat per a l'execució de l'obra és de cinc mesos, per la qual cosa el nou barranc del Vallet serà una realitat a mitjan 2011.

Lola indica que “encara que durant el període de remodelació les obres puguen resultar una molèstia per als veïns, cal tindre en compte que, quan estiga finalitzat el nou pont, ens beneficiarà a tots. A més, cal recordar que este projecte permetrà fomentar l'ocupació local”.

Precisament, per a avançar la construcció del pont del Vallet i disminuir les possibles molèsties als veïns, s'ha inclòs entre els criteris d'adjudicació de l'obra la reducció del seu període d'execució. Este criteri suposa un 10% de la puntuació total. També es tindran en compte la quantitat de mà d'obra que es genere (15%) i altres factors com l'oferta econòmica (60%) i les millores voluntàries del projecte (15%).

Informa: Miguel Crespo

170-puente_actual-2

 

11 Març 2011
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres