Article del PSOE del mes de febrer: “Un pressupost ajustat amb gran contingut social”

Article del PSOE del mes de febrer: “Un pressupost ajustat amb gran contingut social”

Tal com contempla el Reglament de mitjans de comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals tenen dret a publicar en la web municipal un article d'opinió sobre cada ple que es realitze i un altre de tema lliure cada mes. Este és el text enviat pel PSOE en el mes de febrer, titulat “Un pressupost ajustat amb gran contingut social”.

El passat 29 de desembre es va aprovar el pressupost per al 2011. A pesar de la realitat econòmica actual en la que tenim, quasi el 5% menys d'ingressos que en 2010, i encara així es mantenen tots els servicis que presta l'ajuntament i s'incrementen lleugerament les partides amb contingut social. Tot açò és fruit d'un minuciós treball i d'un gran esforç per a controlar el gasto, sense augmentar la pressió fiscal.

Cal destacar que per al 2011, amb la proximitat de les eleccions municipals i la situació econòmica dels ajuntaments, molts a Espanya han decidit no aprovar pressupostos i prorrogar els de 2010, mentres que nosaltres no sols hem realitzat l'esforç d'aprovar-los, a més s'han aprovat al desembre.

El Partit Popular sense aportar cap argument, sense fer cap proposta, els qualifica de decepcionants, de tràmit, i des d'ací li recordem que en 2008, que encara no estàvem en crisi, no va presentar pressupost: això sí que va ser una decepció i va demostrar la incapacitat del Partit Popular per a governar el nostre municipi.

Els regidors del Partit Popular i el seu portaveu pareix que han perdut la memòria, perquè quan demanen que es rebaix l'IBI d'urbana obliden dos coses: en primer lloc, cal dir que el que va pegar el cadastràs va ser el PP en 2008; en segon, que és el PSOE el que any rere any està rebaixant el tipus municipal per a pal·liar en part el cadastràs del Partit Popular.

El pressupost de 2011 es caracteritza per mantindre la qualitat i quantitat de serveis que presta l'ajuntament: culturals, esportius, educatius, i no sols no disminuïx sinó que eleva lleugerament les polítiques de benestar social. A més, manté les polítiques de proximitat amb els veïns continuant amb el suport al teixit associatiu de la població. En definitiva, un bon pressupost, ajustat però d'acord amb la realitat econòmica actual.

El grup socialista en el govern continua demostrant dia a dia la seua capacitat aprovant uns pressupostos ajustats a les necessitats la població, mentres el Partit Popular ja va demostrar la seua incapacitat per a governar el nostre poble.

Una opinió del Grup Municipal Socialista

125-jose_vicente_marti

 

10 Març 2011
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres