Article d'Acord d'esquerres del mes de febrer: “Hem creat Iniciativa – Compromís a Puçol”

Article d'Acord d'esquerres del mes de febrer: “Hem creat Iniciativa – Compromís a Puçol”

Tal com contempla el Reglament de mitjans de comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals tenen dret a publicar en la web municipal un article d'opinió sobre cada ple que es realitze i un altre de tema lliure cada mes. Este és el text enviat per Acord d'Esquerres en el mes de febrer, titulat “Hem creat Iniciativa – Compromís a Puçol”.

Hem creat Iniciativa - Compromís a Puçol amb un col·lectiu jove i actiu. Amb ganes de treballar i lluitar pel nostre poble.

Som molta gent nova, de totes les edats i amb moltes noves idees. Però també tenim cares conegudes com Juanma Busto, Estrella Carcasona i Enrique Donate, que aporten les seues experiències durant tots estos anys.

Anima't i treballa amb nosaltres, junts ho podem aconseguir. Unix-te a nosaltres en la xarxa de Facebook: Iniciativa Compromís Puçol. Emprenem este nou camí amb un projecte comú, que no és un altre que el teu propi.

Si tens idees afins a les nostres, eres ecologista i t'agradaria aportar el teu granit d'arena, podem aconseguir-ho, amb Iniciativa - Compromís.

Un article del Grup Municipal Acord d'esquerres

168-logo_iniciativa-4

 

10 Març 2011
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres