Article del Partit Popular del mes de febrer: “Mercedes Sanchis, candidata del PP a l'Alcaldia de Puçol”

Article del Partit Popular del mes de febrer: “Mercedes Sanchis, candidata del PP a l'Alcaldia de Puçol”

Tal com contempla el Reglament de mitjans de comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals tenen dret a publicar en la web municipal un article d'opinió sobre cada ple que es realitze i un altre de tema lliure cada mes. Este és el text enviat pel Partit Popular en el mes de febrer, titulat “Mercedes Sanchis, candidata del PP a l'Alcaldia de Puçol”.

El dijous 17 de febrer, el comité electoral del Partit Popular, ha nomenat a Mercedes Sanchis Montañana com a candidata a l'Alcaldia de Puçol per a les pròximes eleccions municipals del 22 de maig del 2011.

L'any 2007 el Partit Popular va guanyar les eleccions municipals, però dos anys després i després d'una moció de censura pactada entre PSOE i Acord d'Esquerres, i duta a terme únicament per motius personals i partidistes, ens van arrabassar el govern municipal i l'alcaldia, sense deixar-nos dur a terme la labor que el poble de Puçol ens havia encomanat.

Durant este temps, Puçol ha patit la mala gestió d'un govern denominat de “esquerres”, que ha estat infestat d'actuacions arbitràries i injustes: no s'han tingut en compte les necessitats reals de les persones i la desocupació ha aconseguit uns nivells  d'escàndol.

Puçol viu hui una situació molt difícil, igual que la resta  d'Espanya, i travessa per una greu crisi, no sols econòmica, sinó també social i institucional. Este equip de govern ha sigut incapaç de resoldre els problemes quotidians de la població, al no tindre programes i polítiques que generen confiança en el futur i en els veïns de Puçol.

El nostre compromís és desenrotllar polítiques destinades a la creació d'ocupació i que redunden en el benestar dels nostres conciutadans. Desenrotllar una política  social coherent amb la situació que vivim i adoptar mesures de suport a la indústria local, al comerç i a l'agricultura. L'ajuntament haurà de ser el motor que impulse totes estes  polítiques.

Mercedes Sanchis afronta esta responsabilitat amb molta il·lusió, oferint tota la seua dedicació, esforç, voluntat i capacitat de treball. En definitiva, el millor d'ella mateixa, que junt amb tot l'equip del Partit Popular que l'acompanya, faran de Puçol un poble mes dinàmic, competent i millor per als seus veïns.

Una opinió del Grup Municipal del Partit Popular

167-merche_sanchis-3

 

10 Març 2011
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres