Tres gimnastes de Puçol es classifiquen per al campionat autonòmic

Tres gimnastes de Puçol es classifiquen per al campionat autonòmic

Andrea Bueno, María Tomás i Tania Cebrián disputaran el pròxim 12 de març el campionat autonòmic de gimnàstica rítmica. El seu següent repte és classificar-se per al nacional. Com explica la seua entrenadora, Mapi Sangil, “confiem en el seu treball i en la seua entrega, però hem de millorar molt per a estar en el nacional”.

El dissabte 26 de març la localitat valenciana d'Almussafes va albergar la fase provincial del Campionat Nacional Base de gimnàstica rítmica, que concedix les places per al campionat autonòmic. Quatre gimnastes del Club de Gimnàstica Rítmica de Puçol van participar en esta competició i tres d'elles van aconseguir la seua classificació per al campionat autonòmic: Andrea Bueno i María Tomás, en categoria cadet modalitat cinta, i Tania Cebrián, en categoria aleví modalitat pilota. Omaima M'rini no va poder aconseguir el seu passe en categoria infantil modalitat cércol.

Mapi Sangil, entrenadora del Club de Gimnàstica Rítmica de Puçol, afirma que “encara que els resultats no han sigut els millors possibles, almenys hem classificat tres gimnastes per a l'autonòmic. Però hem de millorar molt per a classificar-nos per al nacional, que serà en el mes d'abril en la ciutat de Valladolid. Confiem en l'entrega i el treball de totes per a aconseguir-ho”.

En el campionat provincial es classificaven les dotze millors gimnastes de cada categoria i modalitat per a l'autonòmic, que es disputarà el pròxim 12 de març. La millor classificada entre les xiques de Puçol va ser Andrea Bueno, novena. María Tomás va ser onzena i Tania Cebrián tretzena, aconseguint la classificació per a l'autonòmic per l'absència de gimnastes d'Alacant en la seua categoria i modalitat. Per la seua part, Omaima M'rini va quedar molt allunyada de les primeres places.

A més del campionat provincial d'Almussafes, les gimnastes del nostre poble van participar recentment en el Trofeu Mediterrani, que va celebrar en Sueca la seua competició individual el 20 de febrer. Les xiques de Puçol van sumar un total de set medalles, sis d'or i una de plata, en les distintes categories i modalitats en què van competir.

Esperem que estos bons resultats es repetisquen també el 12 de març en el campionat provincial i que les tres gimnastes de Puçol aconseguisquen la seua plaça per al nacional.

Informa: Miguel Crespo

152-club_gimnasia-1

 

04 Març 2011
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres