Puçol organitza un taller d'alfabetització informàtica per a aturats

Puçol organitza un taller d'alfabetització informàtica per a aturats

 

L'Ajuntament de Puçol i el Consorci Pactem Nord oferixen un taller d'alfabetització informàtica per a desocupats. Durant el curs s'impartiran lliçons bàsiques de Windows, Internet i formació i orientació laboral. Si vols participar, apunta't ja en l'Espai Social Martínez Coll.

L'Agència de Desenvolupament Local (ADL) de l'Ajuntament de Puçol organitza un curs d'alfabetització informàtica dirigit a desocupats sense coneixements previs d'informàtica. El curs, que serà impartit per un professor del Consorci del Pacte Territorial per a la Creació d'Ocupació Pactem Nord, constarà de 10 sessions (25 hores en total), durant les quals els alumnes deprendran nocions bàsiques d'introducció a Windows, Internet i de formació i orientació laboral.

Daniel Sebastiá, tècnic municipal de promoció econòmica i ocupació, explica que “l'objectiu del curs és que els parats coneguen les noves ferramentes per a la recerca de treball que es posen al seu servici en Internet. I per a això és indispensable que tinguen uns coneixements informàtics bàsics que els permeten navegar per la xàrxa. Amb este curs deprendran estes habilitats que els permetran no sentir-se exclosos digitalment”.

Este seminari d'alfabetització informàtica començarà el 31 de març i finalitzarà el 12 de maig. Les classes, per a les que s'oferixen 15 places, s'impartiran en l'aula d'informàtica de la Casa de Cultura de Puçol, de 10 a 12:30 hores. Si vols participar, pots inscriure't ja en l'Espai Social Martínez Coll, tant en l'ADL com en el Centre Associat del SERVEF.

Si estàs en l'atur i no disposes de coneixements informàtics bàsics, no deixes escapar esta oportunitat que et brinden l'Ajuntament de Puçol i el Consorci Pactem Nord per a escapar de la bretxa digital. Apunta't, forma't i trau-li el màxim partit a les noves tecnologies. El teu futur laboral t'està esperant en Internet.

Informa: Miguel Crespo

 144-cursos_informatica-1

 

04 Març 2011
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres