Una vintena de jóvens promeses del Tripuçol en el duatló escolar de Benifaió

Una vintena de jóvens promeses del Tripuçol en el duatló escolar de Benifaió

Tripuçol continua demostrant que és una de les escoles esportives amb més futur de la Comunitat Valenciana. L'última demostració, a finals de febrer, en els afores de Benifaió, sobre un improvisat circuit de cross, es va disputar el duatló escolar amb la participació d'una vintena de triatletes de Puçol.

Una vegada més, la categoria cadet es va convertir en un mà a mà entre els dos favorits de la categoria, Álvaro Campos (Los Silos) i Roberto Sánchez (Tragaleguas), amb victòria per a este últim. 

Els jóvens del Tripuçol van estar prou igualats, acabant Ian Portalés 6t, Diego Naturil 8u, Carlos Todo 10é i Juan Cubas 15é.

En infantils, Eric Soriano va barallar per la victòria fins al final, aconseguint la 2a plaça, per darrere d'Ignacio Sánchez d'Almoradí. En la carrera a peu, Jaime Brizuela va demostrar que pot córrer amb els millors. En dones, María Rubio va acabar 4a, després d'una disputada carrera amb Sharon Calderón de l'Escola de València.

En alevins, Andreu Puchades va obtindre una meritòria 4a plaça. En esta prova va debutar Martina Piquer, que va finalitzar 6a, per davant de Lydia Escrig.

La setmana que ve, el Tripuçol competix a Catarroja, on acudirà una àmplia representació de l'Escola.

Informa: Tripuçol

143-duatlon_benifayo-3 

 

02 Març 2011
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres