Dona un pas avant i apunta't a les activitats de la Setmana de la Dona

Dona un pas avant i apunta't a les activitats de la Setmana de la Dona

Un any més, Puçol celebra la Setmana de la Dona amb múltiples activitats. En esta edició les grans novetats són els tallers de recerca d'ocupació i d'emprenedores i el curs de defensa personal. Apunta't ja i no deixes escapar esta oportunitat per a millorar la teua formació i la teua autoestima. Dona un pas avant.

Del 4 al 12 de març, Puçol celebra La Setmana de la Dona amb un programa d'activitats orientades a fomentar l'empleabilitat i el benestar de les dones de la nostra localitat. Per això, des de l'Ajuntament de Puçol s'anima a totes les veïnes de Puçol a participar en els tallers, cursos, xarrades i la resta d'actes culturals organitzats amb motiu de la Setmana de la Dona.

Però recorda: quatre d'estes activitats requerixen inscripció per a participar. Es tracta del curs de defensa personal, el taller de tècniques de recerca d'ocupació, el taller per a emprenedores i la marxa a peu al Paratge Natural Municipal La Costera.

El curs de defensa personal se celebrarà en el gimnàs Kodama el dilluns 7 i el dimecres 9 de febrer de 18:30 a 20:30 hores i representa una magnífica oportunitat per a deprendre a defendre's davant de situacions perilloses, tant en el carrer com en la llar. Pots apuntar-te gratuïtament fins al divendres 4 de març en les oficines de benestar social, ubicades en l'antiga estació de RENFE.

Estrella Carcasona, regidora de la dona, explica que “moltes veïnes del poble han sol·licitat este curs i ara tindran l'oportunitat de participar en ell. Es tracta d'una iniciativa que segur que ajuda a augmentar l'autoestima de totes les dones que assistisquen”.

Per a participar en el taller de recerca d'ocupació o en el d'emprenedores cal inscriure's abans del 7 de març, també en les oficines de benestar social i de forma gratuïta. Estos dos tallers se celebraran el 8 de març, Dia de la Dona Treballadora. El de recerca d'ocupació s'impartirà en la Casa de Cultura de 9:30 a 12:00 hores i el d'emprenedores en l'Espai Social La Barraca de 18:30 a 20:30. Si estàs en l'atur o vols muntar el teu propi negoci, no ho dubtes i participa en estos tallers.

En el taller del matí deprendràs a preparar-te una entrevista de treball, redactar un currículum vitae atractiu, buscar ofertes de treball en Internet... i en el de la vesprada t'ensenyaran  tot el que fa falta per a obrir un negoci i les ajudes que existixen per a emprenedors. Com indica Estrella, “en una època roïna per a trobar treball, hem decidit realitzar estos dos tallers perquè les dones de Puçol milloren la seua formació i els siga més fàcil obtindre un treball o posar en marxa un negoci”.

Finalment, si vols participar en la marxa a peu al Paratge Natural Municipal La Costera, només has d'apuntar-te en les oficines de benestar social. La data límit d'inscripció és el 4 de març. La marxa a La Costera, convocada per al dissabte 12 de març, serà l'última activitat de La Setmana de la Dona. Les participants eixiran de la Plaça del País Valencià a les 9:30 hores i tornaran aproximadament a les 12:30 després d'esmorzar en les instal·lacions del paratge natural.

Estrella Carcasona comenta que “en 2010 vam anar caminant més de 200 dones i també hòmens al Puig. Enguany visitarem el Paratge Natural Municipal La Costera de Puçol. Es tracta d'una jornada de convivència, d'una oportunitat per a conéixer gent o per a retrobar-se amb velles amistats. Esperem que les dones de Puçol participen tant en esta marxa com en la resta d'actes, ja que tots ells estan dissenyats per i per a elles”.

A més d'estes quatre activitats gratuïtes que requerixen inscripció prèvia, La Setmana de la Dona, que organitza l'Ajuntament de Puçol amb la col·laboració d'Ames de Casa Tyrius i Col·lectiu de Dons, compta amb altres cites que no et pots perdre: cine, teatre, recitals de poesia, xarrades, balls de saló... Així que no et quedes a casa i Dona un pas avant amb la Setmana de la Dona.

Informa: Miguel Crespo

logo_pdf Programació de la Setmana de la Dona 2011

138-estrella_carcasona-2

01 Març 2011
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres