El Handbol Puçol aconseguix una contundent victòria en el seu desplaçament a Benicarló

El Handbol Puçol aconseguix una contundent victòria en el seu desplaçament a Benicarló

El nostre equip manté la seua magnífica ratxa de resultats en este inici de lliga: tres partits, tres victòries. La seua última víctima ha sigut el Club Handbol Benicarló, que poc va poder fer davant de l'allau de gols que se li va vindre damunt. Al final, el Handbol Puçol es va imposar a domicili per un indiscutible resultat de 12 a 57 gols.

Partit fàcil per al Puçol que va aconseguir una ampli triomf enfront d'un fluixíssim Benicarló, que des dels primers minuts del partit va anar per darrere en el marcador. L'encontre començava amb el primer atac a favor dels locals, que es posicionaven en la pista amb un esquema 5-1. El Puçol, com ja ens té acostumats, defenia amb el seu habitual 5-1. A pesar de l'atac inicial local, des del primer minut del partit el Puçol es va fer amb la batuta de l'encontre sense deixar opcions al rival. Al final del primer temps, el Benicarló només havia marcat 9 gols. I això que el Puçol no tenia el seu millor dia en defensa. On sí que estava encertat el nostre equip era en atac. Després d'un primer període amb moltes  fallades en atac i en defensa per part dels dos equips, es va arribar al descans amb un marcador favorable al Puçol de 9 a 26 gols.

El segon temps començava amb atac favorable al nostre equip, que es va disposar en el terreny de joc amb un sistema ofensiu de 5-1, amb la variant 4-2. El Benicarló mantenia la seua defensa 5-1. No obstant, al llarg de la segona part el Puçol va provar amb el sistema defensiu 3-3, pressionant en nou metres i impedint així la circulació de baló del rival, la qual cosa els va permetre robar molts balons i llançar ràpids i letals contracolps. El Puçol va destrossar al Benicarló a base de córrer, córrer i córrer. La magnífica defensa visitant va aconseguir que l'equip local només marcara 3 gols durant la segona part. El resultat final del partit (12-57) demostra la clara superioritat del Puçol.

La gran figura de l'encontre va ser el lateral dret del Puçol, David Roldán, que va anotar la fredolina de 22 gols. L'anècdota va estar en l'arbitratge, ja que l'àrbitre no era de la Federació, sinó un jugador de l'equip sènior del Benicarló, que per descomptat va agranar per a casa.

Este ampli resultat li permet al Handbol Puçol col·locar-se líder del campionat, ja que compta per victòries els seus tres partits i a més és l'equip més golejador i menys golejat (124 gols a favor i 44 en contra) de la competició. Ni més ni menys que una diferència de més 80 gols, obtinguda en només tres encontres.

La pròxima jornada, el Handbol Puçol descansa. El següent partit del nostre equip serà el dissabte 13 de novembre, quan es dispute en el nostre poble el derbi contra l'Alser Handbol Port de Sagunt. Segur que els fidels seguidors del Handbol Puçol abarroten les grades del Palau Municipal per a contemplar una nova victòria del nostre equip.

Informa: Guillem Baena Romero  

 

06 Novembre 2010
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres