L'Espai Jove inicia la seua activitat quotidiana amb els playbacks solidaris de les falles

L'Espai Jove inicia la seua activitat quotidiana amb els playbacks solidaris de les falles

Només 24 hores després de la seua inauguració, l'Espai Jove comença a funcionar. Els encarregats d'anar ajustant les llums i el so perquè tot funcione a la perfecció seran els fallers, perquè els dissabtes 6 i 13 de novembre se celebraran en el nou local els playbacks solidaris, en este cas dedicats a ADIS (Associació de Discapacitats).

Després de l'acte de presentació oficial de la Junta Local Fallera, que enguany es va realitzar el dissabte 30 d'octubre en el saló d'actes del col·legi Caxton College, la programació fallera continua tradicionalment amb els playbacks, una activitat que fins ara es feia en la Casa de Cultura a mitjan de desembre.

Però enguany hi ha una falla més i ja són sis”, explica el regidor de festes, Manolo Piñol. “Açò ens ha obligat a avançar tot el calendari d'actes, ja que totes tenen proclamacions, presentacions i activitats individuals, per la qual cosa cal filar fi perquè no coincidisquen al mateix temps els seus esdeveniments. Per això comencem al novembre”.

I començar al novembre ha portat una segona conseqüència: com el saló d'actes de la Casa de Cultura està en obres ha calgut buscar locals alternatius. Primer va ser el Caxton College per a la junta local, i ara els playbacks seran els encarregats de posar a punt la maquinària tècnica de l'Espai Jove, només 24 hores després de la seua inauguració, que serà el divendres 5 de novembre.

Com sempre, els actes conjunts que organitza la Junta Local Fallera pretenen fer partícips a tots els veïns, d'ací que s'haja convertit en una cita habitual els playbacks solidaris, amb una entrada simbòlica de tres euros per a ajudar a un col·lectiu local”, assenyala Verónica Almela, secretària de la junta. “Altres anys els diners ho hem destinat a associacions com la Casa Cuna, Afacam o Cáritas i enguany serà per a ADIS”.

Si vols col·laborar en una bona causa i a més disfrutar de bona música i el saber fer dels fallers, tens dos oportunitats: el 6 de novembre actuen Hostalets i Camí La Mar; mentres que el dissabte 13 els protagonistes sobre l'escenari seran Molí de Vent, Picaio i l'Antiga Muralla.

I ja saps, en l'Espai Jove el protagonista també eres tu.

 

03 Novembre 2010
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres