Els senderistes de Puçol s'atrevixen amb els sis mil escalons del Barranc de l'infern

Els senderistes de Puçol s'atrevixen amb els sis mil escalons del Barranc de l'infern

La ruta realitzada el diumenge 17 d'octubre, ens ha portat a la província d'Alacant i ha sigut una de les millors que poden fer-se dins de la nostra comunitat i possiblement extensible en l'àmbit nacional, perquè es podria comparar amb itineraris del nord d'Espanya.

Esta ruta la va realitzar el Grup de Senderisme en la temporada 2006-2007, quedant-nos en aquell temps un cert sabor amarg, perquè un membre del nostre col·lectiu, desgraciadament va patir una lesió a mitat del recorregut, fent si és possible més dificultós el recorregut i no ens vam adonar de la bellesa del paisatge muntés, que al llarg d'esta ruta et va descobrint gradualment.

El recorregut està molt ben definit: és un senda morisca usada per al trànsit de persones i cavalleries, amb un al·licient especial i és que hi ha llaurats en el sòl prop de 6.000 escalons: uns 3.343 de pujada i la resta de baixada.

A més, com a eix principal del Barranc de l'infern, ens vam trobar amb un clavill realitzat por el riu Girona que, com la majoria dels rius de la conca mediterrània, només porta cabal en època de pluges importants.

En definitiva, una ruta espectacular que ens va acostar a conéixer el Vall de Laguar, en la província d'Alacant.

Vos esperem en la nostra pròxima ruta: El Benicadell.

Informa: Paco Ramírez 

Els senderistes de Puçol s'atrevixen amb els sis mil escalons

23 Octubre 2010
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres