Vint-i-quatre empreses aspiren reformar l'alberg de la Costera

Vint-i-quatre empreses aspiren reformar l'alberg de la Costera

Un total de vint-i-quatre empreses opten a desenrotllar el projecte d'obres de millora del Paratge Natural Municipal La Costera, finançat amb una inversió de quasi 300.000 euros pel Fons Estatal per a l'Ocupació i la Sostenibilitat Local, també anomenat Plan ES. Abans del 15 d'octubre s'adjudicarà l'obra, que finalitzarà este mateix any.

Gràcies a esta reforma integral, el nou alberg de La Costera tindrà una capacitat de 62 places i disposarà de cuina, menjador i cafeteria. La recepció de l'alberg funcionarà també com a oficina d'informació turística per a tots els veïns de Puçol i turistes que vullguen disfrutar del paratge natural.

A més, el nou alberg s'ha dissenyat de manera que qualsevol visitant puga fer ús de les zones comunes de l'alberg sense necessitat estar allotjat en ell.

Enrique Donate, regidor de medi ambient, explica que “esta remodelació forma part d'un projecte molt més ampli per a posar en valor el Paratge Natural Municipal La Costera i donar-lo a conéixer. Ja hem tancat el projecte de l'Aula Natura i ara reformarem l'alberg i, a poc a poc, desenrotllar altres reptes com el parc d'aventures Depiapi o la recuperació de la senda de La Costera”. 

El projecte de reforma integral de l'alberg de La Costera constituïx, junt amb la construcció d'un sobreeixidor en el barranc Pascual, una de les dos grans obres que es realitzaran a Puçol amb els fons del Plan ES. Ara només ens queda esperar uns pocs mesos per a poder veure en funcionament el nou alberg.

Mentrestant, podem visitar el Paratge Natural i disfrutar d'ell amb un passeig per la nostra naturalesa més pròxima.

Informa: Miguel Crespo

vint-i-quatre empreses opten a desenrotllar el projecte d'obres de millora

14 Octubre 2010
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres