L'Ajuntament de Puçol aprova per unanimitat el seu suport al comerç just

L'Ajuntament de Puçol aprova per unanimitat el seu suport al comerç just

La corporació de Puçol és el primer ajuntament de l'Horta Nord a aprovar una declaració institucional a favor del comerç just, una iniciativa proposada per La tenda de tot el mòn. El punt va ser aprovat en el ple ordinari celebrat el 27 de setembre, amb el suport de PSOE, Partit Popular, Acord d'esquerres i Pavalur.

Puçol és el primer municipi de l'Horta Nord a assumir este compromís amb el comerç just. En este sentit, es suma a molts ajuntaments del Camp de Morvedre (Faura, Sagunt, Quart dels Valls, Estivella, Albalat dels Tarongers i Canet d'En Berenguer), així com al municipi de Polinyà del Xúquer de la Ribera Baixa, que ja han aprovat al llarg d'enguany declaracions a favor del comerç just.

Es tracta d'un pas molt important ja que a partir d'ara s'establix una  relació entre este municipi amb el comerç just i amb la ONG de comerç just La tenda de tot el mòn, gràcies als compromisos adoptats, on la sensibilització sobre el comerç just és un dels pilars principals. En este sentit destaca “el compromís de desenrotllar una política de compra pública ètica i de suport al comerç just, comprometent-se a incloure-ho en les polítiques i pràctiques de compra i contractació” d'esta administració.

Este compromís encaixa amb les línies de treball que està desenrotllant La tenda de tot el mòn en el marc del foment de la Compra Pública Ètica, i assenyala l'adquisició d'articles tèxtils i regals institucionals, així com la introducció de productes de comerç just en els catering i vins d'honor a realitzar per l'ajuntament.

La tenda de tot el mòn contínua amb el seu treball de foment de la compra pública ètica en administracions públiques en el desenrotllament d'un programa cofinançat per la Conselleria de Solidaritat i Ciutadanía i confia a augmentar en els pròxims mesos el nombre d'ajuntaments compromesos amb el comerç just.

Informa: Blanca Ribelles
+ info: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Puçol dona suport al comerç just

11 Octubre 2010
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres