Agafada lleu a un aficionat local en el segon dia de bou en El Barrio

Agafada lleu a un aficionat local en el segon dia de bou en El Barrio

El segon dia de bou en El Barrio va estar marcat per l'agafada, tot just començar, a un jove aficionat local, que afortunadament no va tindre conseqüències greus. Salvador Almenara Marsaga, el nostre habitual col·laborador, ens conta una setmana més, tot el que va donar de si l'últim dia de bous al carrer en El Barrio.

Dissabte passat dia 25 de setembre es va celebrar el segon i últim dia de bou de la penya taurina El Barrio, donant així per finalitzats els festejos, tant taurins com populars que any rere any organitza la dita penya i que té com a escenari els carrers de l'antany conegut popularment com a Barri Nou i que oficialment es denomina barri de Sant Claudio.

Com a dada anecdòtica destacar que en els dos caps de setmana d'actes festius, la meteorologia ha respectat tots els actes programats, cosa res habitual en anys anteriors on la pluja es convertia en protagonista en més d'una ocasió.

El torn de desencaixonades va començar amb la del bou de nom Cantor pertanyent a la ramaderia sevillana del senyor Julio de la Puerta i Castro, marcat amb el número 126 i amb el 5 com a guarisme, bou amb bona presència i que va tindre una bona actuació, agafant inclús a un aficionat local en les seues envestides, encara que afortunadament, tal contratemps no va ser tan greu com pareixia en un principi.

En segon lloc es va soltar el bou de nom Silbón, propietat de la ramaderia de Jerez, Bous del Torero, també amb el 5 com a guarisme i el número 61 en el seu costellam. Dir que este bou, que a més d'estar molt ben presentat, la seua actuació no va defraudar a alguns membres de la penya que havien apostat clarament per este brau bou, llàstima que una vegada més els pocs de sempre no es comportaren com es comporten els bons corredors.

Bona la presentació i el joc del bou de nom President, soltat en tercer lloc i pertanyent a la ramaderia francesa de Cristophe Yonnet, encara que adquirit a l'aficionat local, Javier Villanueva Villa, este bou estava marcat amb el número 92 i amb el 5 de guarisme.

La solta d'unes vaquetes en puntes propietat del Saliner van donar pas a l'embolada de la vaca Valenciana també propietat del ramader de Puçol, a la que li va tallar la corda José Comes després de ser embolada per la quadrilla de Fernando Ferrer Rallat, que també s'encarregaren de les quatre embolades de la nit.

La primera d'estes embolades va ser la del bou de nom Ostentós, del senyor Ángel i El senyor David Vilariño, els bous dels quals pasturen en la coneguda finca Cantora. Ostentós anava marcat amb el número 80 i guarisme 2, a este bou li va tallar la corda, Álex Galcerá.

En segon lloc es va embolar al bou Cantor, sent Juan José Borras el tallador de la corda; va tornar novament José Comes a tallar la corda, esta vegada al bou President, embolat en tercer lloc. Tancant el torn d'embolades en quart i últim lloc la del bou Silbón, a qui li va tallar la corda Dani Martí.

Informa: Salvador Almenara Marsaga
Fotos: Javi Sebastiá (www.mesbou.es)

El 25 de setembre van fitalitzar els bous en El Barrio

06 Octubre 2010
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres