Els senderistes de Puçol en el Garbí… i amb cadenes

Els senderistes de Puçol en el Garbí… i amb cadenes

Paco Ramírez, coordinador del Grup de Senderisme Puçol, ens resumix la primera eixida quinzenal d'esta temporada, realitzada el passat 26 de setembre i una de les més pròximes, ja que va portar al col·lectiu de local a la muntanya del Garbí.

Immensa mola de roig amb les seues particulars formacions geològiques, fan de la Serra Calderona un espai natural emblemàtic en la nostra Comunitat Valenciana.

L'etapa la vam iniciar en el convent de Sant Esperit, per la senda GR-10, cap a la localitat de Segart, des d'on l'ascensió fins al Garbí la vam realitzar per la canal, tram de dificultat tècnica, ja que requerix una certa atenció a l'hora de salvar el desnivell… afortunadament tot està controlat i per a ajudar hi ha unes cadenes que fan molt més fàcil l'ascens.

Per descomptat que la majoria del grup no sàvia que els anava a oferir esta ruta, per la qual cosa va tindre un “ingredient” especial que la convertix en algo diferent de les realitzades fins a la data.

Després de salvar esta xicoteta dificultat, ja més relaxats, vam poder contemplar des dels miradors l'escenari muntés que se'ns descobria als nostres peus: una verdadera gaudida, perquè el dia sense un núvol invitava a descobrir des del Golf de València fins al Desert de les Palmes.

Sens dubte ha sigut una ruta que més d'un senderista guardarà en la seua memòria algun temps.

Pròxima ruta: el Barranc de l'infern.

Informa: Paco Ramírez 

Les cadenes, una ajuda necessària en el Garbí

03 Octubre 2010
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres