La comissió del Bou de l'Avenida presenta els seus 7 bous

La comissió del Bou de l'Avenida presenta els seus 7 bous

El 24 de setembre es van donar a conèixer els 7 bous adquirits per la comissió del Bou de l'Avenida que veuran els aficionats en els dos últims caps de setmana de bous al carrer a Puçol. El nostre col·laborador, Salvador Almenara Marsaga, va ser el presentador de l'acte i com a tal, ens explica en la següent crònica el més destacat del cartell taurí d’esta comissió.

Divendres passat, dia 24 de setembre, es va celebrar l'acte de presentació, tant del cartell taurí com de la resta del programa festiu que la penya del Bou de l'Avenida ha preparat per a enguany 2010.

Tal acte va tindre com a marc la seu oficial que esta penya té en el carrer Pare Bonaventura i al qual van assistir un bon nombre d'aficionats àvids per conèixer els bous que esta penya té adquirits per als dies 2 i 9 d'octubre i que al mateix temps serveixen per a tancar la temporada taurina d'enguany a Puçol.

La presentació va anar a càrrec de Salvador Almenara Marsaga i va comptar amb la presència en la taula de José Antonio Soriano, president de la penya; Manuel Martínez Piñol, regidor de festejos taurins; i l'alcalde del consistori local, José Vicente Martí.

La projecció d'un DVD amb les imatges dels bous adquirits va donar pas a una altra projecció, esta vegada de fotos que de manera individual i detallada mostraven les característiques de cada un d'estos bous amb els comentaris del president de la penya de tots i cada un dels set bous adquirits.

Un interessant col·loqui va seguir a estes projeccions, durant el qual es van viure moments en què les opinions i arguments no coincidien massa entre el màxim representant de la penya i el responsable municipal del tema taurí, encara que això sí i com ha de ser este canvi d'impressions va finalitzar de manera amistosa i amb la ferma predisposició per les dos parts de llimar alguna possible aspror en un futur.

El bon ambient va continuar fins al final on es va servir un vi d'honor a tots els assistents.

Informa: Salvador Almenara Marsaga

L'acte se va celebrar a la seu de la comissió

02 Octubre 2010
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres