El 2 de novembre comença la quarta edició del «Vallet: Barri responsable i solidari»

30 Octubre 2020

Amb la finalitat de fer front a les necessitats dels veïns del Vallet, l'Ajuntament de Puçol va començar fa tres anys el projecte Vallet: Barri responsable i solidari, cofinançat pel Fons Social Europeu i la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives de la Generalitat Valenciana, per a d'establir una sèrie d'itineraris sociolaborals per a la cerca d'ocupació. El dilluns 2 de novembre comença la quarta edició del projecte, esta vegada a la Casa de Cultura.

Llegeix més...

Curs d'auxiliar de magatzem i carretoner orientat a la inserció laboral

27 Octubre 2020

El 26 d'octubre ha començat un altre dels cursos formatius gratuïts organitzats per l'Ajuntament de Puçol: 15 alumnes rebran 40 hores de formació en auxiliar de magatzem durant 8 sessions a l'Espai Jove, a més completaran el seu currículum amb les pràctiques de 15 hores d'operador de carretó a València. Este curs, previst per a març, es va retardar per la pandèmia… i s'inclou en una sèrie de projectes formatius coordinats per l'Agència de Col·locació de Puçol.

Llegeix més...

#RunCancerPuçol: la carrera contra el càncer continua, de manera virtual, del 23 al 29 de novembre

19 Octubre 2020

Fa sis anys va nàixer RunCancer València, una carrera solidària per a lluitar contra el càncer en les poblacions valencianes. Enguany, pel coronavirus, la carrera ha hagut de reinventar-se i les noves propostes arriben també a Puçol: la carrera serà virtual, del 23 al 29 de novembre, cadascun podrà col·laborar a la seua manera. Per a això, adquirix dorsal, samarreta o tots dos en els mercats i a l'Ajuntament de Puçol, des del 20 d'octubre al 28 de novembre.

Llegeix més...

Al novembre, la tercera edat es posa novament en marxa

16 Octubre 2020

Com cada any, a la tardor es posa en marxa el nou curs per a la tercera edat. Amb les mesures preventives corresponents, tant per a la inscripció com per a les activitats, l'Àrea de Benestar Social obri en la segona quinzena d'octubre el període d'inscripció per als tallers d'alzheimer, memòria i maneig del mòbil, a més dels serveis de fisioteràpia i podologia.

Llegeix més...

La Ludoteca Martínez Coll: un lloc per a gaudir i oblidar-se dels deures durant dues hores

05 Octubre 2020

Un espai que complix amb les mesures de seguretat actuals en el qual pots deixar als teus fills (des de 1r d'infantil fins a 3r de primària), de 17 a 19 hores, els dies laborables. Per 9 euros al mes, ells gaudixen de multitud d'activitats lúdiques i tu disposes d'un buit per a atendre altres activitats. T'interessa? Acudix a l'Espai Social Martínez Coll a partir de les 16.30 hores per a informar-te i realitzar la inscripció.

Llegeix més...

Curs gratuït de jardineria: una alternativa per a joves que busquen formació i ocupació

22 Setembre 2020

El dilluns 21 de setembre es va inaugurar el nou curs de Jardineria dirigit a joves de 16 a 21 anys que no han obtingut el graduat en ESO. Una oportunitat única de continuar estudiant, sense cost per a l'alumnat, i aconseguir el graduat, al mateix temps que aprenen un ofici: treballar com a auxiliars en vivers, jardins i parcs. Si t'interessa, acosta't a l'Espai Social Martínez Coll o telefona al 647 447 050. Últimes places gratuïtes disponibles.

Llegeix més...

CaixaBank i la Fundació “la Caixa” col·laboren amb l'Ajuntament de Puçol per a combatre la pobresa que deixa la pandèmia

07 Juliol 2020

CaixaBank i la Fundació “la Caixa” han realitzat una donació econòmica a l'Ajuntament de Puçol per a combatre la pobresa en la localitat, especialment després del pas de la pandèmia. Esta ajuda es dirigeix al Fons d'Emergències Socials i se suma al suport que l'entitat ha oferit al municipi durant els últims anys, incloent la crisi soci-sanitària de la Covid-19, quan va facilitar material tèxtil per a la fabricació de màscares a Puçol.

Llegeix més...

El 29 de juny comença Concilia: un estiu extraordinari de conscienciació i conciliació

27 Juny 2020

Un viatge extraordinari: Pirates per a un món sostenible és el títol genèric de les activitats que ha organitzat l'empresa Auca per a l'Ajuntament de Puçol, dins de la primera edició de Concilia l'estiu, un programa destinat a facilitar que les famílies els pares de les quals treballen puguen deixar als fills —d'infantil i primària— en els col·legis públics de la població, amb una programació especial i respectuosa amb les mesures sanitàries actuals.

Llegeix més...

Els dies 18 i 19 de juny, oberta la inscripció per via telemàtica per a Concilia l'Estiu

17 Juny 2020

Entre els serveis que s'estan posant en marxa per a la fi de l'estat d'alarma s'estan prioritzant els que suposen millores directes per als veïns, sempre dins del compliment estricte de les mesures sanitàries. Concilia l'Estiu és un programa de conciliació laboral per a les famílies que tenen fills escolaritzats entre 1r d'infantil i  de primària. Les bases i la inscripció la pots realitzar en este enllaç.

Llegeix més...

Puçol prepara Concilia l'Estiu 2020: un nou servei per a conciliar la vida laboral i familiar

09 Juny 2020

Conscient de la dificultat de conciliar la vida laboral i familiar en este estiu marcat pel Covid-19, l'Ajuntament de Puçol està preparant Concilia l'Estiu 2020, un programa nou dirigit a les famílies que tenen fills escolaritzats en educació infantil i primària, adaptat a les mesures sanitàries actuals. A mitjan juny es publicaran les condicions per a participar i les dates de matrícula per a Concilia l'estiu 2020.

Llegeix més...

Pactem Nord intensifica la seua labor online per a la gestió d'ofertes d'ocupació

17 abril 2020

L'equip de professionals de Pactem Nord, davant la situació generada per la crisi del Covid-19 i la impossibilitat d'atendre presencialment, està adaptant els seus serveis i metodologies per al teletreball a les noves necessitats generades. Bàsicament, amb l'objectiu de gestionar les ofertes d'ocupació en sectors estratègics, així com l'atenció a persones desocupades, autònoms i empreses.

Llegeix més...

Violència de gènere durant el confinament: Mesures de prevenció i ajuda

15 abril 2020

Des de l'any 2019, Puçol participa en les activitats derivades del Pacte Contra la Violència de Gènere aprovat per tots els grups polítics en les Corts Generals: un conjunt de mesures per a sensibilitzar a la societat, així com previndre i ajudar a víctimes de la violència de gènere. Durant l'estat d'alarma, des de Benestar Social es manté el seguiment i ajuda, encara que via telefònica, per a pal·liar els efectes negatius del confinament forçat.

Llegeix més...

Altres