La marxa de dones a peu prevista per al dia 6 es trasllada al dissabte 13 de març

La marxa de dones a peu prevista per al dia 6 es trasllada al dissabte 13 de març

Seria l'acte d'obertura de la Setmana de la dona, però com diu el refrany “si el temps no ho impedix”. Bé, el temps ho ha impedit. La marxa a peu passa ara a ser l'acte de clausura, encara que això sí, les dones podran anar a peu, totes perfectament uniformades, dissabte que ve dia 13. La qüestió és… on?

La gran novetat de la Setmana de la dona 2010 no havia comptat amb un dels factors menys predicibles, la previsió meteorològica, així que fent cas a les prediccions, que anuncien pluja per al primer cap de setmana de març, caldrà tindre paciència i esperar una setmana més per a passejar davall el sol. Serà el dissabte 13 de març, encara que ara falta decidir si es manté l'itinerari previst fins a La Cartuja del Puig o es busca una ruta alternativa.

"És una llàstima que hàgem de prendre esta decisió, perquè tenim dos-centes dones inscrites i algun home", assegura la regidora de la Dona, Estrella Carcasona. "Però val més previndre que tindre que suspendre el mateix dia o, pitjor encara, que l'afluència de públic fóra menor pel mal temps".

Confiant que el temps siga més benèvol el dissabte 13 al matí, l'organització també apel·la a la benevolència de les dones inscrites per a la marxa i en cas d'haver-hi alguna que el dia 13 no puga acudir a la cita, que ho comunique al Departament de Serveis Socials, en l'antiga estació de Renfe (telèfon 961 466 145), de cara a reduir la reserva de places per a eixe esmorzar promés per a totes les assistents.

Perquè esmorzar hi haurà. Segur. La qüestió és, a quin lloc puc acudir un dissabte al matí, a peu, si el temps acompanya, que no estiga molt lluny, on puguen esmorzar dos-centes persones, que no estiga ja reservat per a eixes dates tan falleres i que no es dispare el pressupost?

He ací la qüestió: on?

03 Març 2010
FaceBook  Twitter  

Altres